Πέφτουν τα διπλά της Γουέστ Μπρομ και της Αταλάντα!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Στο κουπονι οπαπ της Πέμπτης (22/04) βλέπει κανείς ποικιλία σε αγώνες. Με αγώνες μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, όπως Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α αλλά και λα Λίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Λιγοστές, όμως αξιοσημείωτες είναι οι αλλαγές στις αποδόσεις προς τα κάτω που προκύπτουν σήμερα. Έχει το ενδιαφέρον του πάντα το κομμάτι αυτό για τους παίκτες στοιχήματος.

Μεγάλη μεταβολή παρουσιάζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και αφορά το Λέστερ – Γουέστ Μπρομ. Φυσικά, οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά η απόδοση για τη νίκη τους όλο και μειώνεται. Άνοιξε στο 8.00 και πλέον προσφέρεται στο 6.00, δηλαδή μειώθηκε κατά 25%.

Στην πρώτη κατηγορία Ολλανδίας, ακόμη, εντοπίζεται μείωση τιμής σε απόδοση που αξίζει αναφορά. Στο Άγιαξ – Ουτρέχτη, φαβορί μπορεί να είναι οι γηπεδούχοι, όμως το “διπλό” όλο και κατεβαίνει. Πιο ειδικά, από το 7.50 έχει πια φτάσει στο 6.00.

Επόμενος σταθμός είναι η Α’ Ρουμανίας και το Κλιντσένι – Στεάουα Βουκουρεστίου. Ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες της δεύτερης για να κερδίσει. Το “διπλό” ήταν ήδη χαμηλά στο ξεκίνημα στο 1.73 και τώρα βρίσκεται αισίως στο 1.40.

Προχωράμε στην Α’ Πορτογαλίας για το Ζιλ Βισέντε – Φαμαλικάο. Στροφή 180 μοιρών πραγματοποιήθηκε εδώ, αφού αρχικά οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι για νίκη. Τελικά η νίκη των φιλοξενούμενων έπεσε από το 3.10 στο 2.60.

Στη Σέριε Α, επίσης, και το Ρόμα – Αταλάντα υπάρχει πτώση σε σημείο. Αφορά την ομάδα του Μπέργκαμο και την πιθανότητα νίκης της. Η απόδοσή της ξεκίνησε στο 2.05 και έχει καταγράψει κάθοδο στο 1.73.

Τζίροι στοιχήματος

Στον τομέα των τζίρων τώρα, τρία διαφορετικά πρωταθλήματα καταλαμβάνουν με τους αγώνες τους την τριάδα. Δεν σημειώθηκαν εκπλήξεις αυτό το 24ωρο.

Η Πρέμιερ Λιγκ πλασάρεται για άλλη μια φορά στην κορυφή. Το Λέστερ – Γουέστ Μπρομ που προαναφέραμε έχει συγκεντρώσει 347.251€. Από αυτά, το 60,38% έχει πονταριστεί στη νίκη των “αλεπούδων”.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Σέριε με το Ρόμα – Αταλάντα. Επίσης αγώνας που μας απασχόλησε προηγουμένως. Το ποσό που έχει μαζέψει ανέρχεται στα 261.245€ και το 55,58% είχε κατεύθυνση το “διπλό”.

Τρίτο συναντάμε ένα παιχνίδι από τη Λα Λίγκα, το Ατλέτικο Μαδρίτης – Ουέσκα. Ο τζίρος του αγγίζει τα 265.474€ και εξ αυτών το συντριπτικό 68,95% έχει πέσει στον “άσο”.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα