Κρίθηκε ο τίτλος στη Γερμανία, νέα γκέλα η Τσέλσι

Ανανεώθηκε:

Με δύο όψεις το χθεσινό κουπόνι της Τρίτης, πέρασαν μερικά δυνατά φαβορί, αλλά είδαμε και δύο δυνατά “σπασίματα” σε Λονδίνο και Κολωνία, που στοίχισαν σε Τσέλσι και Λειψία αντίστοιχα. Αμφότερες ομάδες δεν επιβεβαίωσαν το ρόλο του φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος και αφενός η Λειψία έχασε οριστικά το τρένο του πρωταθλήματος, αφετέρου η Τσέλσι έμπλεξε κι άλλο στη μάχη της 4αδας.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπουντεσλίγκα Στοίχημα

Στην Κολωνία, η Λειψία ήταν το πολύ μεγάλο φαβορί απέναντι στους προτελευταίους γηπεδούχους και ως τέτοιο μπήκε στο γήπεδο. Πολύ απειλητική στο πρώτο μέρος η ομάδα του Νάγκελσμαν, δημιούργησε αρκετές μεγάλες φάσεις με Χαϊντάρα, Μουκιέλε και Σόρλοτ, αλλά το 0-0 έμεινε ως την ανάπαυλα.

Όλα άλλαξαν στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, με τον αρχηγό της Κολωνίας Χέκτορ να βρίσκεται σε θέση φορ και να σκοράρει στα 55 δευτερόλεπτα με κεφαλιά! Η απάντηση των “ταύρων” ήταν γρήγορη. Ο Χαϊντάρα έκανε το 1-1 στο 59′ με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Ο Χέκτορ όμως δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να χαρούν την ισοφάριση! 90 δευτερόλεπτα αργότερα έκανε το 2-1 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή! Πίεσε στο φινάλε η Λειψία, αλλά ο Κλάιφερτ αποδείχθηκε μοιραίος με δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες από το 89′ και μετά.

Έσπασε λοιπόν το διπλό του 1.55 και συνάμα η Λειψία αποχαιρέτησε οριστικά τις όποιες ελπίδες είχε για πρωτάθλημα, αφού η διαφορά από την Μπάγερν πήγε στους 10 βαθμούς. Οι Βαυαροί συνήλθαν από τον αποκλεισμό στο Παρίσι με μία επαγγελματική νίκη επί της Λεβερκούζεν, με το 2-0 να έχει διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Πρέμιερ Λιγκ Στοίχημα

Λίγο αργότερα στο Stamford Bridge είδαμε μία ακόμη απώλεια μεγάλου φαβορί. Η Τσέλσι που έκανε δύο μεγάλες προκρίσεις μέσα σε πέντε ημέρες ήταν χωρίς ιδέες και δυνάμεις απέναντι στην Μπράιτον και το τελικό 0-0 την κολακεύει. Η ομάδα του Τούχελ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League και στον τελικό του FA Cup το Σάββατο με το 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι, όμως απέναντι στους “γλάρους” ήταν παντελώς ακίνδυνη επιθετικά.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να φτάσουμε στο 80+ για να κάνει την πρώτη της ουσιαστική τελική προς την αντίπαλη εστία! Πολύ καλά οργανωμένη και δραστήρια η Μπράιτον, έκλεψε μπάλε ψηλά και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις με το 0-1, αλλά ο Λαλάνα (δις) και ο Γουέλμπεκ απέτυχαν να σκοράρουν, με τον τελευταίο να έχει δοκάρι!

Έσπασε ο άσος του 1.60, με την Τσέλσι να πάει στους 55 πόντους, όσους έχει και η Γουέστ Χάμ και δύο περισσότερους από τη Λίβερπουλ. Στους 56 με παιχνίδι λιγότερο είναι η Λέστερ και η μάχη για τα δύο εισιτήρια του Champions League για την επόμενη σεζόν αναμένεται συναρπαστική ως το φινάλε!