Σε πτώση o “άσος” της Φαρένσε!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Στο κουπονι οπαπ της Παρασκευής (16/04) βλέπει κανείς ποικιλία σε αγώνες. Είναι ένα προοίμιο για το Σαββατοκύριακο, με τις αγωνιστικές πρωταθλημάτων της Ευρώπης να ανοίγουν αυλαία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Λίγες, αλλά δυνατές περιπτώσεις προκύπτουν αυτό το 24ωρο στις  πτώσεις των αποδόσεων. Τομέας που ενδιαφέρει σίγουρα όποιον ασχολείται με το στοίχημα.

Μεγάλη μεταβολή προς τα κάτω έρχεται από την Α’ Πορτογαλίας και το Φαρένσε – Σπόρτινγκ. Ναι μεν οι γηπεδούχοι είναι το αουτσάιντερ, αλλά η απόδοση νίκης τους όλο και κατεβαίνει. Ξεκίνησε από το 8.00 και τώρα πια είναι στο 6.00, μειωμένη κατά 25%.

Στη Β’ Ολλανδίας, επίσης, υπάρχει μεγάλη μείωση τιμής σε απόδοση. Στο Ναϊμέγκεν – Γιονγκ Αλκμάαρ, φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, όμως το “διπλό” υποχωρεί. Συγκεκριμένα, από το 6.50 έχει πλέον κατέβει στο 5.00.

Περνάμε στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και το Ντέρι Σίτι – Ντροχέντα Γιουνάιτεντ. Ισορροπημένες είναι εδώ οι αποδόσεις για νίκη των δύο ομάδων. Αυτό μας ενδιαφέρει είναι το “Χ”, καθώς άνοιξε στο 4.00 και πια έχει πέσει στο 3.10.

Στην Αγγλία και τη Λιγκ 2 πάμε στη συνέχεια για το Κρόουλι Τάουν – Τσέλτεναμ Τάουν. Οι πιθανότητες είναι με το “διπλό”, που έχει πορεία προς τα κάτω. Η απόδοση προσφερόταν στην αρχή στο 2.20 και έχει αγγίξει το 1.75.

Τζίροι στοιχήματος

Το ενδιαφέρον του έχει πως σήμερα στους τζίρους βλέπουμε αγώνες από διαφορετικά πρωταθλήματα στην τριάδα. Και όχι μόνο, καθώς παίζονται και σε διαφορετικές χώρες.

Η Πρέμιερ Λιγκ παίρνει τα σκήπτρα για ακόμη μια φορά, με αγώνα της στην πρώτη θέση. Το Έβερτον – Τότεναμ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και 453.616€. Εξ αυτών, το 46,13% έχει πέσει στη νίκη των “σπιρουνιών”.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Μπουντεσλίγκα με το Λειψία – Χόφενχαϊμ. Το ποσό που έχει συγκεντρώσει είναι 149.625€ και εύλογα το 70,50% έχει πονταριστεί στον “άσο”.

Τρίτο έρχεται ένα παιχνίδι από την Α’ Ιαπωνίας, το Σαπόρο – Γιοκοχάμα Μαρίνος. Ο τζίρος του ανέρχεται σε 60.253€ και έχει μοιραστεί στις τρεις επιλογές. Οριακά μεγαλύτερο είναι το ποσοστό του “άσου”, στο 39,47%.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα