Παίρνει “φωτιά” η Θεσσαλονίκη με το ντέρμπι της Τούμπας

Ανανεώθηκε:
Άρης ΠΑΟΚ στοίχημα

Ένα από τα πιο δυνατά παραδοσιακά παιχνίδια επί ελληνικού εδάφους κλέβει την παράσταση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ. Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 19:30 για την 25η αγωνιστική και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση στα προγνωστικά στοιχήματος, καθώς οι δύο ομάδες του βορρά συν τοις άλλοις είναι και πολύ κοντά βαθμολογικά. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες μαζί με τις αποδόσεις για το σπουδαίο ματς.

ΠΑΟΚ – Άρης στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ – Άρης Στοίχημα

Το αήττητο σερί που “έχτισε” ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα σταμάτησε στους τέσσερις αγώνες την προηγούμενη αγωνιστική. Ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1. Είχε φάσεις για γκολ, μέχρι και δοκάρι με τον Ουάρντα, ωστόσο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο ημίχρονο. Η είσοδος των Τζόλη και Ζίβκοβιτς έκανε ακόμη πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στην πρώτη του καλή στιγμή σκόραρε και πάλι ο Αστέρας. Ο Δικέφαλος κατάφερε μόνο να μειώσει με τέρμα του Σέρβου στο 84′. Όσον αφορά τη βαθμολογία, είναι στην τρίτη θέση με 46 πόντους, έναν λιγότερο από τον δεύτερο Άρη και έναν περισσότερο από την ΑΕΚ που έπεται.

Σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια για τη Σούπερ Λιγκ έχει πάρει βαθμούς ο Άρης, με απολογισμό δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Πιο πρόσφατα, πέτυχε μία νίκη με το εμφατικό 3-0 μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Ατρόμητο. Είχε το πάνω χέρι και τις ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το τέρμα του Γκάνεα στο 22′ ήρθαν να συμπληρώσουν τα εξίσου εντυπωσιακά στο δεύτερο ημίχρονο των Σάσα (65′) και Σίλβα (80′). Πριν από αυτό, έφυγε και με βαθμό από το “Γ. Καραϊσκάκης” μετά το 1-1 με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στην κατάταξη ανέβηκε και πάλι στη δεύτερη θέση με συγκομιδή 47 βαθμών.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο οι δύο ομάδες κονταροχτυπήθηκαν και πάλι για το ελληνικό πρωτάθλημα και τη 12η αγωνιστική του στις 13 Δεκεμβρίου του 2020. Στο παιχνίδι στην έδρα των κιτρινόμαυρων οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που επικράτησαν με σκορ 1-0. Το τέρμα της νίκης προήλθε από τα πόδια του Γκάμα στο 40′ με εύστοχο πέναλτι, μετά από ανατροπή του Μπερτόλιο από τον Πασχαλάκη. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι και στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ – Άρης Αποδόσεις

Προβάδισμα και μάλιστα ισχυρό έχει αποκτήσει μία από τις ομάδες όπως φαίνεται από τις αποδόσεις. Φαβορί είναι ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ, με τη νίκη του να εντοπίζεται στο 1.74. Στις επιλογές για τέρματα, οι τάσεις δείχνουν πως το σκορ θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα, ενώ μάλλον δεν θα δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.

  • ΠΑΟΚ: 1.74
  • Ισοπαλία: 3.68
  • Άρης: 4.90
  • Over 2.5: 2.21
  • Under 2.5: 1.68
  • Goal/Goal: 2.11
  • No Goal: 1.73

ΠΑΟΚ – Άρης Παράδοση

To κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πάντα τραβάει τα βλέμματα και έχει πλούσια προϊστορία. Οι δύο σύλλογοι έχουν αναμετρηθεί σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτως έδρας 122 φορές μέχρι στιγμής. Η μερίδα του λέοντος στις νίκες πάει στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει 48 έναντι 30 του Άρη, ενώ ισόπαλα έχουν λήξει 44 παιχνίδια.

Πάντως, τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα το… αγαπημένο αποτέλεσμα μεταξύ των δύο είναι το “Χ”. Οι τέσσερις πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έληξαν όλες ισόπαλες.

ΠΑΟΚ – Άρης Κανάλι

Το ντέρμπι ξεχωρίζει και στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Όπως όλα τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, μπορείτε να το παρακολουθήσετε από τη Nova. Η τηλεοπτική του μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από το κανάλι Novasports 1 HD.

* Οι παραπάνω αποδόσεις ίσχυαν στις 02/03/2021 και ώρα 13:00