*26η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Βίρτους Εντέλα – Λέτσε 1-5

*GG στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΛΕΤΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μία ανάσα από το 3Χ3 στη Σέριε Β έφτασε η Λέτσε, επιστρέφοντας τελικά με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της προτελευταίας Πεσκάρα (1-1) το Σάββατο. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έριξαν ρυθμούς στο δεύτερο, επιτρέποντας τους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες για γκολ.

“Υπάρχει αμφιβολία αν το γκολ της Πεσκάρα ήταν οφσάιντ, όπως και να’ χει πετάξαμε άλλους δύο βαθμούς. Θα μπορούσαμε να βρισκόμασταν σε διαφορετική θέση τώρα. Δεν απειληθήκαμε σοβαρά, υπάρχει εκνευρισμός για το τελικό αποτέλεσμα”, είπε ο προπονητής Κορίνι. Στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές που έδωσαν οι “λύκοι” στο “Via del Mare” πανηγύρισαν μόλις δύο νίκες, σημειώνοντας παράλληλα πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Πεσκάρα. Ο Μάτζιο άνοιξε το σκορ στο 38′ για τους φιλοξενούμενους, η απάντηση ήρθε από τον Μπουσελάτο στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΛΕΤΣΕ Στατιστικά

*GG στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τέλος στο αρνητικό σερί πέντε ηττών έβαλε η Βίρτους Εντέλα το Σάββατο, όταν αναδείχθηκε ισόπαλη στο “Comunale Chiavari” με αντίπαλο την Μπρέσια (1-1). Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες, τον πρώτο λόγο είχαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο. Ανέβασαν κατακόρυφα ρυθμούς στο δεύτερο οι γηπεδούχοι, αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε πέντε αποκρούσεις.

“Παλέψαμε με όλες τις δυνάμεις μας και, τελικά, πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, αλλά κοιτάμε την αναμέτρηση με την Λέτσε. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις”, υπογράμμισε ο προπονητής Βιβαρίνι. Οι “μαύροι διάβολοι” γνώρισαν την ήττα στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Λέτσε, η πιο πρόσφατη από αυτές στις 2 Ιουνίου 2013. Εξέτισε την ποινή τιμωρίας του ο Σετεμπρίνι.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την Μπρέσια. Ο Αγέ άνοιξε το σκορ στο 25′, προτού ο Πελιτσέρ ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους στο 84′. Οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε πέναλτι του Ντ Λούκα στο 50′.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ Στατιστικά

*GG στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

Λέτσε – Βίρτους Εντέλα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ