Έπεσε ο άσος της ΑΕΛ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σούπερ το κουπονι οπαπ της Κυριακής (28/02) με φουλ δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλά ντέρμπι. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον απογειώνεται και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε τις σημαντικές αλλαγές στις αποδόσεις και τους μεγαλύτερους τζίρους. Πάμε λοιπόν να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Παρότι το Κυριακάτικο κουπόνι είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, στο κομμάτι των αποδόσεων δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα μεγάλες αλλαγές.

Κορυφαία της ημέρας είναι αυτή στο ΓρανάδαΈλτσε, όπου το διπλό ενώ άνοιξε στο 5.25 σήμερα προσφέρεται στο 4.00. Παράλληλα, ο άσος από το 1.65 ανέβηκε στο 2.10.

Πτώση του διπλού παρατηρούμε και στον αγώνα Τοντέλα – Ζιλ Βισέντε για τη Liga NOS, με το φαβορί του αγώνα να αλλάζει. Συγκεκριμένα, το διπλό από το αρχικό 3.00 έχει πέσει στο 2.40, ενώ ο άσος από το 2.10 πήγε στο 2.75.

Μία ακόμη πτώση απόδοσης σε φιλοξενούμενο παρατηρούμε στην Ελβετία. Στον αγώνα ΣιόνΒαντούζ το διπλό προσφέρεται πλέον στο 2.63 από το αρχικό 3.20, με τις αποδόσεις πλέον να είναι απολύτως ισορροπημένες.

Αξιοσημείωτη πτώση παρατηρήσαμε και στο ντέρμπι παραμονής στο Αλκαζάρ. Ο άσος της ΑΕΛ έπεσε από το αρχικό 2.88 στο 2.38, ενώ το διπλό του Παναιτωλικού από 2.63 πήγε στο 3.25, με το φαβορί του αγώνα να αλλάζει.

Τζίροι στοιχήματος

Όπως είναι γνωστό, η Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί το πιο εμπορικό πρωτάθλημα του πλανήτη και οι αγώνες της προσελκύουν τα μεγαλύτερα πονταρίσματα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σήμερα, με τρεις αγώνες της να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους μεγαλύτερους τζιρους της Κυριακής.

Κορυφαίος όλων το Σέφιλντ ΓιουνάιτεντΛίβερπουλ με ήδη πάνω από 320,000 ευρώ τζίρο, εκ του οποίου το 70% έχει πονταριστεί στο διπλό των “κόκκινων”.

Δεύτερο πιο εμπορικό ματς της ημέρας είναι το μίνι λονδρέζικο ντέρμπι Κρίσταλ ΠάλαςΦούλαμ. Ο τζίρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ξεπεράσει ήδη τις 230,000 ευρώ, με το 42% να έχει παιχτεί στο διπλό.

Ακολουθεί το ΤότεναμΜπέρνλι με πάνω από 210,000 ευρώ τζίρο. Οι παίκτες στοιχήματος προτιμούν τα  “σπιρούνια” κατά 64%.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα