*Πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα (21/02). Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, που οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Κράσνονταρ αντιμετωπίζει ομάδα από την Κροατία. Από την άλλη, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει δώσει πέντε συνολικά παιχνίδια κόντρα σε ομάδες από τη Ρωσία και μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε στάδιο προετοιμασίας βρίσκεται η Κράσνονταρ, καθώς το πρωτάθλημα Ρωσίας είναι σε χειμερινή διακοπή και αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι την ερχόμενη εβδομάδα. Η διακοπή αυτή, τη βρήκε στην έκτη θέση με 30 βαθμούς, την οποία και μοιράζεται μαζί με τη Ντιναμό Μόσχας, απέχοντας παράλληλα έντεκα βαθμούς από την πρωτοπόρο Ζενίτ. Σε επτά φιλικά που έχει δώσει όλο αυτό το διάστημα, μέτρησε τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, επικρατώντας στο πιο πρόσφατα της Λοκομοτίβ Τιφλίδας (3-2).

Φέτος, βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Σε έξι αναμετρήσεις εκεί, συγκέντρωσε μόλις πέντε βαθμούς και τερμάτισε τρίτη, πίσω από Σεβίλλη και Τσέλσι, πάνω όμως από την ουραγό και επίσης πρωτάρα Ρεν. Είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ρωσίας που συνεχίζει σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

“Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα δύσκολη και ενδιαφέρουσα αποστολή. Τα τελευταία χρόνια, η Ντιναμό τα πηγαίνει περίφημα τόσο στο πρωτάθλημα Κροατίας, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο προηγούμενο Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφάλισε πέντε βαθμούς σε έναν όμιλο με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαχτάρ και Αταλάντα, ενώ φέτος κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου της στο Γιουρόπα Λιγκ”, δήλωσε ο τεχνικός Μουράντ Μουσάγιεφ. Δεν υπολογίζονται οι Κρίστιαν Ραμίρες (ΑΜ 24/1), Κάιο (ΑΜ 22/0), Ντμίτρι Στότσκι (ΑΜ 0/0) και Άρι (ΕΠ 5/2).

Προηγούμενο ματς: Νίκη 3-2 επί της Λοκομοτίβ Τιφλίδας, σε φιλική αναμέτρηση. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Καμπόλοφ (14′) και Κουτοβόι (16′) και παρότι δέχθηκε τη μείωση ένα λεπτό αργότερα, εν τέλει βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Σουλεϊμάνοφ, στο 35ο λεπτό. Οι Γεωργιανοί μείωσαν ξανά στο 69′, για το τελικό αποτέλεσμα.

Κράσνονταρ Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλο, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, με τη χειμερινή διακοπή στην Κροατία να είναι για δυο εβδομάδες, στα τέλη του Δεκέμβρη. Η ομάδα του Ζόραν Μάμιτς έρχεται από ένα νικηφόρο σερί τριών αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα. Στην πιο πρόσφατη, το Σάββατο, υποδέχθηκε την Όσιγιεκ, κόντρα στην οποία αποδείχθηκε καλύτερη στις λεπτομέρειες και επικράτησε με 1-0. Είχαν προηγηθεί αυτές κόντρα σε Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (2-0 εντός) και Ίστρα 1961 (0-1 εκτός), οπότε και είναι μόνη πρώτη με 48 βαθμούς, τρεις πάνω από τη δεύτερη Όσιγιεκ.

Μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, μένοντας εκτός στον τρίτο προκριματικό, όμως τα πήρε περίφημα στο Γιουρόπα Λιγκ, μέχρι στιγμής. Άφησε εκτός στα πλέι οφ τη Φλόρα Ταλίν (3-1 εντός) και σε έναν όμιλο με Βακ Πέλετς, Φέγενορντ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε να τερματίσει πρώτη και αήττητη (4-2-0), παίρνοντας την πρόκριση στα νοκ άουτ, μαζί με τους Αυστριακούς. Να σημειωθεί ότι δέχθηκε μόλις ένα τέρμα σε αυτά τα έξι ματς των ομίλων.

“Πρόκειται για μια ομάδα που τερμάτισε τρίτη στον όμιλο της στο Τσάμπιον Λιγκ και πρέπει να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό. Εμείς όμως μπορούμε και πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι από ότι ήμασταν στους ομίλους”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κροάτης τεχνικός. Εκτός μάχης είναι μόνο ο τραυματίας Σαντέγκ Μοχαράνι (ΑΜ 18/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Όσιγιεκ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα με τον Όρσιτς στο 15ο λεπτό και διατήρησε το προβάδισμά της μέχρι το φινάλε, παρότι έμεινε με δέκα παίκτες στο 77′, λόγω αποβολής του Ριστόφσκι.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ Στατιστικά

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

*Με Goal/Goal και Over 3.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

Κράσνονταρ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ