Φάση των “32”

*Πρώτος αγώνας. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Ρέιντζερς. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους

*Η Ρέιντζερς πήρε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης φέτος στη διοργάνωση

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΑΝΤΒΕΡΠ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Άντβερπ είχε δύο δύσκολα παιχνίδια τελευταία, από τα οποία δεν κέρδισε κανένα. Πρώτα η ήττα στο Κύπελλο από την Κλαμπ Μπριζ εκτός έδρας και 3-1 που έφερε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης κι ύστερα η εκτός έδρας ισοπαλία στη Λιέγη, εναντίον της Σταντάρ (1-1). Κέρδισε τις εντυπώσεις ωστόσο, αφού ήταν εκείνη που έψαξε περισσότερο το γκολ στο δεύτερο μέρος. Παρ’ όλα αυτά, είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και έχει βρει απαντήσεις στα προβλήματα τραυματισμών που έχει το τελευταίο διάστημα.

Πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από την Τότεναμ, ενώ ως την τελευταία αγωνιστική ήταν εκείνη πρώτη. Τέσσερις νίκες και δύο ήττες ο απολογισμός για την ομάδα του Λέκο τότε, του Φερκάουτερεν τώρα. Ο Βέλγος τεχνικός δεν υπολογίζει εκ νέου τους Μποκανί, Χαρούν, Μπουτέζ, Ντε Σαρτ και Μπατουμπινσίκα. Τιμωρημένος ο Λαμκέλ Ζε, που έχει καταφέρει να είναι πρωταγωνιστής από τη μέρα που επανήλθε στην πρώτη ομάδα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 8’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Καρσελά σκόραρε για το 1-0. Ωστόσο, δεν άργησε η απάντηση της Άντβερπ, που ισοφάρισε με τον Ντε Πάουβ στο 28’. ΟΙ φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο δεύτερο μέρος και ήταν συνολικά πιο επιθετικοί.  

ΑΝΤΒΕΡΠ Στατιστικά

*5 σερί ματς με γκολ εκατέρωθεν

*4/5 παιχνίδια με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 14/17 εντός έδρας

Παίξε νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+,UKGC,ΚΕΘΕΑ 1114,Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ρέιντζερς είναι σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία, αλλά και συνολικά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, “φιγουράρει” στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με πολύ μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη θέση και φαίνεται να μην υπάρχει αντίπαλος να σταματήσει το “τρένο” του Στίβεν Τζέραρντ. Πήρε μια σχετικά δύσκολη νίκη τελευταία κόντρα στην Κιλμάρνοκ (1-0) και έφτασε τις τέσσερις σε διάστημα πέντε αγώνων.

“Τρέχει” εντυπωσιακό σερί δώδεκα αγώνων δίχως ήττα, με την τελευταία να είναι στις 16 Δεκεμβρίου, από τη Σεντ Μίρεν, για το Λιγκ Καπ Σκωτίας. Στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με Μπενφίκα, Σταντάρ Λιέγης και Λεχ Πόζναν, κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. “Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, οι παίκτες αγωνίζονται με πίστη και αυτοπεποίθηση”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Τζέραρντ. Ο Άγγλος τεχνικός έχει στη διάθεσή του τους Μορέλος και Ρούφι. Εκτός οι Ζούνγκου και Πάτερσον. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Επικράτησε με σκορ 1-0 εντός έδρας, της Κιλμάρνοκ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Δεν είχε εύκολο έργο απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, όμως σκόραρε στο 38’ με τον Τζακ για το 1-0. Είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν σκόραρε άλλο τέρμα. 

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ Στατιστικά

*4 σερί αναμετρήσεις με under 2.5

*4/5 παιχνίδια έληξαν με No Goal

*Σκοράρει σε 20 σερί εκτός έδρας

Διπλό σε απόδοση 1.95
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ