Interwetten: Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος με κορυφαίες αγορές (13/02)

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 19:30, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 22η αγωνιστική της Super League και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από πολύ καλή εμφάνιση και σπουδαίο αποτέλεσμα προέρχεται ο Απόλλων Σμύρνης, που την Κυριακή πήρε το “Χ” στην Τούμπα! Στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ, ισοφάρισε με πέναλτι του Τσαμπούρη στο 52ο λεπτό και γύρισε το ματς στο 81′ με το Φερνάντεθ. Δεν κατάφερε ωστόσο να πάρει το “τρίποντο” δεχόμενος το 2-2 από τον Ίνγκασον στο 88′. Είχε προηγηθεί η νίκη επί της ΑΕΚ για το Κύπελλο, απ’ όπου αποκλείστηκε χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.

Η νέα εποχή Παντελίδη στον Ατρόμητο δεν ξεκίνησε ιδανικά, η ομάδα του Περιστερίου ηττήθηκε το Σάββατο εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό με 2-3. Ισοφάρισε δύο φορές με Γούτα και Αγκάγιφ, ωστόσο δέχθηκε το καθοριστικό τέρμα στο 84ο λεπτό από τον Σανκαρέ. Είχε προηγηθεί ο οδυνηρός αποκλεισμός από το Κύπελλο με το ίδιο σκορ (2-3) από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten.gr, ο αγώνας είναι απολύτως ισορροπημένος! Συγκεκριμένα, ο άσος και το διπλό προσφέρονται στην ίδια απόδοση (2.75) και το “Χ” στο 3.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις