ΠΑΟΚ: Δικός του και ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς! (video)

Ανανεώθηκε:
Μπράντονιτς ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επενδύει στο μέλλον και απέκτησε ένα νεαρό ταλέντο για την επιθετική του γραμμή. Ο λόγος για τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο, καθώς συμφώνησε σε όλα με την ομάδα. Ο 21χρονος πλάγιος επιθετικός έχει καταγωγή από τη Βοσνία και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Ράντνικ Μπιέλινα στην πατρίδα του, από όπου ξεκίνησε την πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς από την Ράντνικ Μπιέλινα. Ο Βόσνιος αριστερός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 99.

O Μπράντονιτς γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1999 στο Πριμπόι της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ράντνικ κι έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 ο Μπράντονιτς έπαιξε σε 72 αγώνες, πέτυχε 16 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ, προκαλώντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον απέκτησε και συμφώνησε μαζί του για τετραετές συμβόλαιο.

Ο Μπράντονιτς παρά το γεγονός ότι φόρεσε μία φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας Κ19, αποφάσισε να αγωνιστεί με τη Βοσνία και πλέον ανήκει στην Κ21 των Βοσνίων, με την οποία έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια.

Καλώς ήρθες Βλάντιμιρ!».

Βλάντιμιρ Μπράντονιτς: Το Who is Who

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς γεννήθηκε στην πόλη Πρίμποϊ στις 11 Δεκεμβρίου του 1999. Άρχισε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Ράντνικ Μπιέλινα το 2014, όπου και παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Έπειτα προωθήθηκε στην πρώτη της ομάδα και έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας στις 22 Ιουλίου του 2017. Καθιερώθηκε ως βασικός τη σεζόν 2019 – 2020 και συνολικά σημείωσε 66 συμμετοχές και 16 γκολ πριν αποχωρήσει για να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ. O Mπράντονιτς έχει ύψος 1,72 μ., το καλό του πόδι είναι το δεξί και διακρίνεται για την ταχύτητά του. Αγωνίζεται ως εξτρέμ στην αριστερή πλευρά κυρίως.  Μπορεί επίσης να παίξει και στα δεξιά, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Είναι διεθνής με την Κ21 της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης από τον περασμένο Αύγουστο. Έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Σεπτέμβριο και έχει μέχρι στιγμής τρεις εμφανίσεις.

Βλάντιμιρ Μπράντονιτς Highlights