Στοίχημα: Εκπλήξεων συνέχεια στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ανανεώθηκε:
Γουλβς Τσέλσι

Η Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει μέσα στην εβδομάδα με τη 13η αγωνιστική της, που ξεκίνησε χτες. Τα δύο προγραμματισμένα παιχνίδια της Τρίτης (15/12) έκλεψαν την παράσταση στα προγνωστικά στοιχήματος με πολλούς παίκτες να τα τιμούνε.

Όμως, όπως έγινε και σε αρκετά ματς του συγκεκριμένου πρωταθλήματος το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήρθαν τα πάνω-κάτω! Αμφότερα τα ματς έληξαν με βαθμό στα αουτσάιντερ και στο ένα, μάλιστα, σημειώθηκε και ανατροπή. Ας πάμε να δούμε τι συνέβη στα γήπεδα της Αγγλίας το προηγούμενο βράδυ.

Live Στοίχημα στη Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γουλβς – Τσέλσι: Τη “δάγκωσαν” οι “λύκοι”!

Ο αγώνας που άνοιξε την αγωνιστική μεταξύ της Γουλβς και της Τσέλσι στο Μολινό εξελίχτηκε σε θρίλερ. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 49′ μετά το γκολ του Ζιρού. Ωστόσο, οι “λύκοι” έφεραν το παιχνίδι ανάποδα και πέτυχαν την ανατροπή λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης! Ο πρώην “ερυθρόλευκος” Ποντένσε ισοφάρισε στο 66′ και έφτασε τα τρία γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ήρθε και το “μπάζερ μπίτερ” τέρμα του Νέτο, που “έγραψε” το τελικό 2-1!

Οι αποδόσεις πριν τη σέντρα έδιναν ως ξεκάθαρο φαβορί την ομάδα του Λάμπαρντ. Πιο ειδικά, το διπλό πλήρωνε 1.69 και η ισοπαλία 3.75. Ο άσος που τελικά επιβεβαιώθηκε προσφερόταν σε απόδοση 5.37! Στοιχηματική αξία είχε και το Goal/Goal, που βρισκόταν στο 2.05. Επιπλέον, αξίζει και μία ματιά στο Over 2.5 γκολ της αναμέτρησης, που ήταν σε απόδοση 2.17.

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Μπρομ: Πάλι στο “Χ” οι “πολίτες”!

Σε μία μεγάλη γκέλα υπέπεσε η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, μάλιστα μέσα στο “Έτιχαντ”. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν μπήκε αποφασιστικά στον αγώνα, αλλά κατάφερε να προηγηθεί στο 30′ με το δυνατό σουτ του Γκιουντογκάν, μετά από συνεργασία με τον Στέρλινγκ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν 13 λεπτά αργότερα με τον Ατζαγί, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Η Σίτι αύξησε σταδιακά την πίεσή της στο δεύτερο 45λεπτο και έφτασε πολύ κοντά σε δεύτερο τέρμα με τρεις τεράστιες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις, ωστόσο δεν τα κατάφερε και το σκορ έμεινε στο 1-1. Η Γουέστ Μπρομ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, που θα φανεί πολύτιμος στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία, καθώς είναι προτελευταία στην κατάταξη. Δεύτερο συνεχόμενο “Χ” για τους “πολίτες”, που είναι έκτοι στην κατάταξη.

Η εικόνα που διαμόρφωναν οι αποδόσεις πριν το ματς ήταν, φυσικά, τελείως διαφορετική. Αρκεί να αναφέρουμε ότι ο άσος της Σίτι έφτασε το εξαιρετικά χαμηλό 1.10! Από εκεί και πέρα το διπλό εντοπιζόταν στο 24.77, ενώ αν κάποιος είχε προβλέψει την ισοπαλία θα την έβρισκε σε απόδοση 11.09! Το Goal/Goal στο παιχνίδι προσφερόταν στο 2.30. Ακόμη, το Under 2.5 γκολ ήταν το αουτσάιντερ, καθώς η τιμή του άγγιξε το 3.88.

Online Στοίχημα από παντού
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ