Σε πτώση το «διπλό» του Ολυμπιακού!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Γεμάτο μεγάλα ματς είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (28/11). Φυσικά, προκύπτουν και πολλές αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές από όλα αυτά τα ματς. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από την πτώση αποδόσεων και το ντέρμπι κορυφής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για τη νίκη. Το «διπλό» έχει πέσει από το 1.62 στο 1.52. Συνεχίζουμε με La Liga, όπου η Ουέσκα υποδέχεται τη Σεβίλλη. Και εδώ οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι. Η νίκη τους έχει κατηφορίσει από το 1.99 στο 1.89. Ένα ακόμα «διπλό» που πέφτει, εντοπίζεται στη Γαλλία. Εκεί η Μαρσέιγ παίζει εντός έδρας με τη Ναντ. Η νίκη της Ναντ ξεκίνησε από το 3.81. Τώρα όμως, βρίσκεται στο 3.61.

Τζίροι στοιχήματος

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τζίρους, η πρώτη τριάδα της λίστας καταλαμβάνεται από αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, στην κορυφή εντοπίζεται το Μπράιτον – Λίβερπουλ. Ο τζίρος του ματς είναι ήδη στις 682.828€ και το 57,78% πήγε στο «διπλό». Δεύτερο βλέπουμε το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρνλι. Εδώ παίχτηκαν μέχρι τώρα 343.108€, με το 86,44% να «πέφτει» στον «άσο». Τρίτη θέση για το παιχνίδι της Έβερτον με τη Λιντς. Τα πονταρίσματα έχουν φτάσει ήδη τις 125.577€. Εξ αυτών, το 47,48% κατευθύνεται στον «άσο».

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα