6η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη γηπεδούχου στα τελευταία 10 παιχνίδια μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας

Σεν Γκάλεν – Βασιλεία στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε όλα τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου στο Betarades.gr!

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Σεν Γκάλεν προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο τη Λουγκάνο (1-0) για το πρωτάθλημα και έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις νίκες. Μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στη σεζόν, με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, έκανε μία ισοπαλία ενάντια στη Λουκέρνη εκτός έδρας με 2-2 και την ήττα στο τελευταίο από τη Λουγκάνο. Μάλιστα, στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Τσάιντλερ έμεινε για πρώτη φορά στη σεζόν στο μηδέν επιθετικά, τη στιγμή που όταν έκανε το 3Χ3 δεν είχε δεχτεί κανένα τέρμα. Δεν προέκυψαν νέα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γερμανό προπονητή και το τεχνικό του επιτελείο, παραμένουν σταθερά εκτός δράσης ο αμυντικός Λούχινγκερ και ο επιθετικός Γκονζάλεζ διότι ταλαιπωρούνται από μακροχρόνιους τραυματισμούς. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τη Λουγκάνο εκτός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 16’ ο Λαβάντσι σκόραρε για το προβάδισμα των γηπεδούχων, που έμελλε να είναι και το νικητήριο τέρμα. Λίγα πράγματα από τη Σεν Γκάλεν επιθετικά στο δεύτερο μέρος.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ Στατιστικά

*4/5 ματς με N/G (δες το στη goalbet)

*4/5 παιχνίδια έληξαν με under 2.5 γκολ

*Μηδέν παθητικό στα εντός έδρας φέτος

Παίξε Νόμιμα στην Goalbet +21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Βασιλεία δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που οδήγησαν στις αναβολές των αγώνων με Ζυρίχη και Λωζάνη. Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι που έδωσε το συγκρότημα του Σφόρτσα στο πλαίσιο της Σούπερ Λιγκ, ήταν στις 4 Οκτωβρίου, όταν και επιβλήθηκε δύσκολα της Λουκέρνης με σκορ 3-2 εντός έδρας. Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη νίκη για τη Βασιλεία στο φετινό πρωτάθλημα, έφτασε τους τέσσερις πόντους. Στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει της αναμέτρησης με τη Σεν Γκάλεν, δεν είναι διαθέσιμοι Τσάκα, Πετρέτα και Τζούφι οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της περιόδου. Ούτως ή άλλως ο κόουτς Σφόρτσα είναι αναγκασμένος να πραγματοποιήσει αλλαγές στην ενδεκάδα ούτως ώστε η ομάδα του να βελτιώσει την εικόνα της. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Επικράτησε με σκορ 3-2 εντός έδρας, της Λουκέρνης, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 11’ ο Καμπράλ σκόραρε για το 1-0, όμως στο 34’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Άμεση απάντηση από το Ζεγκρόβα στο 36’ για το 2-1 του ημιχρόνου. Στο 58’ ο Λούκας ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2, όμως στο 77’ ο Στόκερ έδωσε τη νίκη στη Βασιλεία. 

ΒΑΣΙΛΕΙΑ Στατιστικά

*4/5 ματς φέτος με γκολ εκατέρωθεν

*4/5 παιχνίδια έληξαν με over 3.5 γκολ

*Σκόραρε σε 2/5 τελευταία εκτός έδρας