23η αγωνιστική

*Αήττητη η Χιροσίμα στα δέκα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Βίσσελ Κόμπε για το πρωτάθλημα, μετρώντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, ανεξαρτήτως έδρας.

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας.

*Στον πρώτο γύρο: Βίσσελ Κόμπε – Χιροσίμα 0-3

Χιροσίμα – Βίσσελ Κόμπε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Χιροσίμα, μετά από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Τόσου (3-0 εντός) και Σιμίζου (2-3 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χιρόσι Γιοφούκου υποδέχθηκε την Καβασάκι, από την οποία και ηττήθηκε με 0-2. Ισορροπημένο ματς, με την ίδια να έχει ευκαιρίες, που δεν κατάφερε όμως να αξιοποιήσει.

Παρά την απώλεια αυτή, παραμένει στην 11η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 31 βαθμούς, μέχρι τώρα. Στις τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα. Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρίο Ναγκάι (ΕΠ 8/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από την Καβασάκι, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 56ο λεπτό, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις του ματς.

Χιροσίμα Στατιστικά

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (bet365 παίξε νόμιμα)

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Βίσσελ Κόμπε, μετά και την ήττα στην έδρα της Κασίβα (4-3 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ατσουχίρο Μιούρα υποδέχθηκε την Οΐτα Τρίνιτα, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1.

Βρίσκεται έτσι στην 10η θέση με 33 βαθμούς, στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο, έχοντας ωστόσο και τέσσερα παιχνίδια περισσότερα. Στις πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, παίρνοντας το διπλό στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της. Δεν αναφέρθηκαν πιθανά αγωνιστικά προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Οΐτα Τρίνιτα, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε στο έκτο μόλις λεπτό με τον Φουτζιμότο, εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα στο 86′, με το αυτογκόλ του Σακάι.

Βίσσελ Κόμπε Στατιστικά

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.