* Τρίτος όμιλος της League Β. Συμμετέχουν Ρωσία, Σερβία, Ουγγαρία και Τουρκία. Η πρώτη κερδίζει την άνοδο στη League A, ενώ η τελευταία υποβιβάζεται στη League C.

* Με παρουσία 8.000 θεατών.

* Η Ρωσία παραμένει αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια με την Ουγγαρία από το 1993 και μετά, μετρώντας 5 νίκες. Σκόραρε σε όλα αυτά τα ματς.

Ρωσία – Ουγγαρία στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Αφού γνώρισε την εντός έδρας ήττα σε φιλική αναμέτρηση από την Σουηδία με 2-1 την περασμένη Πέμπτη, παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στην Τουρκία την Κυριακή. Η Ρωσία προηγήθηκε με τον Μίραντσουκ στο 28′, αλλά παρουσιάστηκε αφελής στη συνέχεια, καθώς πέραν του ότι δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δέχθηκε και το γκολ της ισοφάρισης στο 62′.

Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου και αν θέλει να παραμείνει εκεί, πρέπει να κερδίσει. Χρειάζεται να παρουσιαστεί αρκετά σοβαρή, ώστε να μη χάσει πάλι μέσα από τα χέρια της την άνοδο στη 1η κατηγορία, όπως έγινε στην προηγούμενη αντίστοιχη διοργάνωση. Στα θετικά προσμετράται η καλή πρόσφατη ιστορία των δύο μονομάχων, με την Ρωσία να μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Αγωνιστικά, ο πονοκέφαλος των πολλών απουσιών παραμένει για τον τεχνικό της ομάδας, ο οποίος ψάχνει να βρει λύσεις εκ των έσω.

Εθνική Ρωσίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Σαφόνοβ (Κρασνοντάρ), Σούνιν (Ντιναμό Μόσχας), Τζανάεφ (Σότσι) – Αμυντικοί: Κουντριάσοφ (Αντάλιασπορ), Σμολνίκοφ (Κράσνονταρ), Σεμιόνοφ (Αχμάτ), Κουτέποφ (Σπάρτακ Μόσχας), Καραβάεφ (Ζενίτ), Ζίροφ (Σαντχάουζεν), Μπελιάεβ (Άρσεναλ Τούλα) – Μέσοι: Ζιρκόφ (Ζενίτ), Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μόσχας), Ιόνοφ (Ροστόφ), Τσερίσεφ (Βαλένθια), Οζντόεφ (Ζενίτ), Κουζιάεφ (Ζενίτ), Γκαζίνσκι (Κράσνονταρ), Μίραντσουκ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπακάεφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Φομίν (Ντιναμό Μόσχας), Μοστοβόι (Ζενίτ) –Επιθετικοί: Τζιούμπα (Ζενίτ), Κομλιτσένκο (Ντιναμό Μόσχας), Σομπόλεφ (Σπαρτάκ Μόσχας)

Προηγούμενο παιχνίδι: Παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Τουρκία. Προηγήθηκε στο 28’, όμως ισοφαρίστηκε στο 62’.

ΡΩΣΙΑ Στατιστικά

* Προέρχεται από 4 σερί goal/goal (Δες το στην Interwetten).

* Over 2.5 τα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Βρίσκεται σε φοβερή φόρμα, και πώς να γράψουμε αλλιώς, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που πέτυχε. Η πιο πρόσφατη είναι αυτή κόντρα στη Σερβία εκτός έδρας με 1-0 για το Nations League, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες για την εν λόγω διοργάνωση. Η ομάδα του Μάρκο Ρόσι ήταν αποτελεσματική σκοράροντας σε μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε και στη συνέχεια έπαιξε φουλ άμυνα για να κρατήσει το υπέρ της σκορ.

Τρεις μέρες νωρίτερα, είχε πανηγυρίσει τεράστια εκτός έδρας νίκη στη Βουλγαρία με 3-1 στο πλαίσιο των ημιτελικών των πλέι οφ των προκριματικών του Euro, με συνέπεια να περάσει στον τελικό που θα γίνει το Νοέμβριο με αντίπαλό την Ισλανδία. Σε αυτή την επιτυχία, η Ουγγαρία ήταν καταιγιστική επιθετικά και δεν άφησε στην αντίπαλό της να την απειλήσει καθόλου. Μονάχα στο τέλος, που χαλάρωσε, δέχθηκε ένα τέρμα. Τραυματίες είναι οι Κόβατσικ (τ.) και Μπαμπάτι (ε.), ενώ επέστρεψαν στις ομάδες λόγω κορωνοϊού οι Σαλάι (ε.) και Γκουλάσι (τ.).

Εθνική Ουγγαρίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ντιμπούζ (Φερεντσβάρος), Γκούλασι (Λειψία), Χεγκεντούς (Πακς) – Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Φιόλα (Φέχερβαρ), Όρμπαν (Λειψία), Α. Σαλάι (Απόλλων Λεμεσού), Κέσκες (Λουγκάνο), Νέγκο (Φέχερβαρ), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Χάνγκια (Φέχερβαρ), Μπέσε (Λέουβεν) – Μέσοι: Α. Νάγκι (Μπρίστολ Σίτι), Κάλμαρ (Ντουνάισκα), Σίγκερ (Φερεντσβάρος), Τσέρι (Μεζοκόβεντς), Σάφερ (Ντουνάισκα), Σζόκε (Χέρακλες) – Επιθετικοί: Αντ. Σαλάι (Μάιντς), Νίκολικς (Φέχερβαρ), Ρ. Σαλάι (Φράιμπουργκ), Χόλεντερ (Λουγκάνο), Βάργκα (Κασίμπασα), Κονιβές (Ζαλαεγκερζέγκ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Νίκησε 0-1 εκτός έδρας τη Σερβία με γκολ στο 20’.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ Στατιστικά

* Δεν έχει φέρει ισοπαλία στα 16 τελευταία παιχνίδια της.

* Over 3.5 οι 2 από τους 3 πιο πρόσφατους αγώνες της.