Άρης: Ενίσχυση στα χαφ με Έργκις Κάτσε

Ανανεώθηκε:
Κάτσε Άρης

O Άρης  συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου με ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο στο ελληνικό κοινό. Ο Έργκις Κάτσε είναι και επίσημα παίκτης των κιτρινόμαυρων για τα επόμενα δύο χρόνια.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ergys Kace.

Ο 27χρονος διεθνής Αλβανός μέσος (γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1993, στην Κορυτσά), που την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στην Α.Ε.Λ., υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας»

Έργκις Κάτσε: Το Who Is Who

Ο Έργκις Κάτσε γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1993 στο Κόρτσε της Αλβανίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, στον οποίο άνηκε μέχρι πριν λίγες ημέρες. Με το Δικέφαλο του Βορρά έκανε 158 συμμετοχές και πέτυχε 7 γκολ, αλλά από το 2016 και μετά δεν είχε θέση στο ρόστερ της ομάδας και πήγε δανεικός κατά σειρά στη Βικτόρια Πλζεν, στον Παναθηναϊκό και πέρσι τη Λάρισα. Την περασμένη σεζόν έκανε 20 συμμετοχές με τη θεσσαλική ομάδα. Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, διαθέτει πολλά τρεξίματα στο παιχνίδι του, αλλά υστερεί σε σωματικό όγκο. Στον Άρη φιλοδοξεί να αναγγενήσει την καριέρα του. Από το 2013 έχει αγωνιστεί 25 φορές με τη φανέλα της Εθνικής Αλβανίας, έχοντας σκοράρει δύο φορές.

Έργκις Κάτσε Highlights