Ρόμα – Γιουβέντους με σούπερ αποδόσεις και 0% γκανιότα*!

Ανανεώθηκε:
pamestoixima

Οι «καυτές» αναμετρήσεις συνεχίζονται απόψε στο pamestoixima.gr, με το βλέμμα των ποδοσφαιρόφιλων στραμμένο στη Ρώμη, όπου Ρόμα και Γιουβέντους συνθέτουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς στη Serie A! Η Ρόμα βρίσκεται εν μέσω αλλαγής στην τεχνική ηγεσία, με τον Πάουλο Φονσέκα να μετράει ώρες και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, πρώην της Γιουβέντους, να έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τους Ρωμαίους! Στους «μπιανκονέρι», ο Αντρέα Πίρλο ξεκινά μία νέα πορεία, αναλαμβάνοντας να τους οδηγήσει στον 10ο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος.

ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ | 21+
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολούθησε τη νέα σελίδα του Pamestoixima.gr στο Facebook και… stay tuned για μοναδικούς διαγωνισμούς! 

Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Λαμία σε παιχνίδι με ευδιάκριτους τους ρόλους των φαβορί και αουτσάιντερ. Η «Ένωση» απέκλεισε τη Σεντ Γκάλεν μεσοβδόμαδα σε επίπεδο Europa League και μετά το εμπόδιο της Λαμίας θα κληθεί να ξεπεράσει το αντίστοιχο της Βόλφσμπουργκ. Οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα θα μπουν αποφασισμένοι για τη νίκη απέναντι στους Λαμιώτες του Γιώργου Πετράκη που αναζητούν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά από δυο απανωτές ήττες.

Όλα τα κορυφαία παιχνίδια παίζουν με 0% γκανιότα* στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ | 21+
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114