*Νοκ – άουτ αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειασθεί η διαδικασία των πέναλτι.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Πρώτη συνάντηση για τις δυο ομάδες. 

*Το 2-3 σύνολο γκολ επιβεβαιώθηκε στα 6/7 τελευταία ματς της Λεχ Πόζναν στο Γιουρόπα Λιγκ. 

Χάμαρμπι – Λεχ Πόζναν στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΑΜΑΡΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πέρασαν αρκετά χρόνια από την τελευταία παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη Χάμαρμπι να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ μέσω της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα. Απόλυτα επιτυχημένη η περσινή σεζόν, που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Μπίλμποργκ να επιστρέψει στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2007-08. Συνολικά έχει οκτώ συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ελπίζει πως θα καταφέρει φέτος να κάνει το κάτι παραπάνω. Δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Πούσκας από την Ουγγαρία, της οποίας επικράτησε με 3-0 στον πρώτο γύρο, δίνοντας έτσι συνέχεια στο ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Σε εξέλιξη το πρωτάθλημα Σουηδίας εκεί βρίσκεται στην 7η θέση μετά το πέρασμα 20 αγωνιστικών και στο -4 από την πρώτη τριάδα, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για κάτι καλό. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Χέλσινγκμποργκ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, συνολικά παραμένει αήττητη στα 9/10 τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Χάμαρμπι και Χέλσινγκμποργκ στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12’ με τον Καλίλι, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0. Στο 47’ ο Σβένσον ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους, με τον Γιόχανσον στο 55’ να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στη Χάμαρμπι. Στο 73’ ο Άντερσον διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Χάμαρμπι Στατιστικά

*Over 2,5 τα οκτώ τελευταία ματς (Δες το στην Betshop).

*G/G τα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε νόμιμα στην Betshop +21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έκλεισε πετυχημένα την περσινή σεζόν, με το τέλος της Εκστρακλάσα να τη βρίσκει στη 2η θέση, χαρίζοντας της και το εισιτήριο για τον 1ο προκριματικό γύρο, όπου τέθηκε αντιμέτωπη με τη Βαλμιέρα. Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία κόντρα στην ομάδα από τη Λετονία, η ομάδα του Ζουράβ έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 3-0, δίνοντας έτσι συνέχεια στο ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από απουσία ενός έτους, πρόκειται για έναν σύλλογο με πλούσια εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά και για μια ομάδα που θεωρείται από τις μεγάλες δυνάμεις στη χώρα της. Στην τελευταία της παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ έφτασε μέχρι τον τρίτο προκριματικό γύρο, όπου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκενκ. Σε εξέλιξη το πρωτάθλημα Πολωνίας, εκεί πραγματοποιεί μουδιασμένο ξεκίνημα, καθώς αγνοεί τη νίκη μετά το πέρασμα των τριών πρώτων αγωνιστικών.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Σλασκ, προηγήθηκε η ήττα από τη Ζαγκλέμπιε (2-1) και η ισοπαλία με τη Βίσλα Πλοκ (2-2). “Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια συμπαγή ομάδα. Ωστόσο δεν είναι η αντίπαλος που δεν μπορεί να νικηθεί. Πρέπει να δώσουμε προσοχή στην άμυνα, καθώς η Χάμαρμπι είναι δυνατή επιθετικά”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός Ζουράβ. Έγινε αλλαγή στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ο βασικός μπακ, Τσρνομάρκοβιτς, η συμμετοχή του οποίου παραμένει αμφίβολη για το σημερινό παιχνίδι.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 3-3 αναδείχθηκαν Σλασκ και Λεχ Πόζναν στο πρωτάθλημα. Μόλις στο 7’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7’ με τον Ίσακ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν γρήγορα το προβάδισμα με γκολ των Σέλεμπαν (12’) και Σκάλετ (14’). Το παιχνίδι άνοιξε, Ραμίρεζ (28’) και Ίσακ (32’) έκαναν το 3-2 για τη Λεχ Πόζναν, με τη Σλασκ στο 51’ με πέναλτι του Πιτς να διαμορφώνει το τελικό 3-3.

Λεχ Πόζναν Στατιστικά

*Over 2,5 στο στοίχημα τα 8/9 τελευταία ματς.

*G/G τα 5/6 τελευταία ματς.