Ποιά θα είναι η επόμενη ομάδα του Μέσσι;

Ανανεώθηκε:
Μέσι στοίχημα

Το γυαλί έχει ραγίζει στη Βαρκελώνη ανάμεσα στο Μέσσι και την Μπαρσελόνα και ο Αργεντίνος σούπερ σταρ (για πολλούς G.O.A.T) ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Φυσικά οι μνηστήρες για την υπογραφή του είναι πολλοί και αναμένεται να κάνουν υπερβάσεις για τον δουν με τη φανέλα τους.

Το πιο εξελιγμένο παιχνίδι στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επικείμενη αποχώρηση του Μέσσι από το Καμπ Νου απασχολεί όλο τον ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) πλανήτη και όσον αφορά το στοίχημα.

Ο Μπερτομέου προσπαθεί να μεταπείσει τον Αργεντίνο καθώς υπάρχουν και οικονομικές ρήτρες όσον αφορά τα τηλεοπτικά συμβόλαια του συλλόγου, αλλά και ολόκληρης της La Liga, όμως ο Μέσσι μοιάζει αποφασισμένος να δοκιμάσει σε άλλες πολιτείες. Ενημέρωσε το σύλλογο ότι επιθυμεί να αποχωρήσει, λόγω της κακής διαχείρισης του ρόστερ και των συνεχώμενων αποτυχιών στην Ευρώπη. Προφανώς το ντροπιαστικό 8-2 από την Μπάγερν άφησε το στίγμα του και στον Αργεντίνο “μάγο”, ο οποίος διαπίστωσε πως το μέλλον στο σύλλογο δεν είναι ευοίωνο.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές ανά τον κόσμο, #1 φαβορί για την απόκτησή του είναι η Μάντσεστερ Σίτι, προφανώς λόγω Γκουαρδιόλα, με τον οποίο ο Μέσσι έκανε τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Οι “σίτιζενς” τον θέλουν διακαώς ώστε να κάνουν και το βήμα παραπάνω στο Champions League, όμως θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να καταφέρουν να αντέξουν την αγορά και το συμβόλαιο του, υπό τους όρους Financial Fair Play, από το οποίο γλίτωσαν στην έφεση μέσα στο καλοκαίρι.

Παρά την ξεκάθαρη επιθυμία του ίδιου του παίκτη να αποχωρήσει, 2η πιο πιθανή ομάδα για να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν είναι η Μπαρσελόνα. Σε αυτό το σενάριο, με το οποίο δηλαδή ο Αργεντίνος θα αναγκαστεί να μείνει στη Βαρκελώνη, υπάρχει η φημολογία ότι δύναται να μη συμμετάσχει στους αγώνες της νέας σεζόν, ωσότου ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

3ο φαβορί είναι η γνωστή για τις ηχηρές μεταγραφές της Παρί Σεν Ζερμέν και 4ο φαβορί η Ίντερ που θέλει να επιστρέψει στο κορυφαίο “ράφι” του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Ακολουθούν οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ σαφώς λιγότερες πιθανότητες για να εξασφαλίσει την υπογραφή του είναι η Νιούελ Ολ Μπόις της Αργεντινής.

Το πιο εξελιγμένο παιχνίδι στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ