Pamestoixima.gr: AEK εναντίον Ολυμπιακού με έπαθλο το Κύπελλο!

Ανανεώθηκε:
pamestoixima

Η τελευταία εκκρεμότητα της περασμένης περιόδου θα κλείσει απόψε, με την τέλεση του Κυπέλλου Ελλάδας. ΑΕΚ – Ολυμπιακός και όποιος αντέξει στο ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα που πέρασε από … 40 κύματα μέχρι να οριστεί και να διεξαχθεί. Τόσο η «Ένωση» όσο και οι «ερυθρόλευκοι» παρατάσσονται με ελλείψεις καθώς οι κανονισμοί δεν τους επιτρέπουν να χρησιμοποιήσουν αρκετούς παίκτες. Κοινός στόχος, βέβαια, είναι η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει με 0% γκανιότα στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός! *ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολούθησε τη νέα σελίδα του Pamestoixima.gr στο Facebook και… stay tuned για μοναδικούς διαγωνισμούς!

Ποιος, όμως, θυμάται πότε βρέθηκαν οι δυο αυτές ομάδες ξανά αντιμέτωπες σε τελικό; Ήταν την περίοδο 2015-16, όταν η ΑΕΚ επιβλήθηκε 2-1 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, κατακτώντας το 18ο Κύπελλο της ιστορίας της. Η φετινή είναι η 26η παρουσία της σε τελικό, με τον Ολυμπιακό να συμπληρώνει 40 συμμετοχές. Η τελευταία κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα του Πειραιά ήρθε την περίοδο 2014-15 όταν ξεπέρασε το εμπόδιο της Ξάνθης (3-1), πάλι στο ΟΑΚΑ.

Ο σπουδαίος τελικός ΑΕΚ – Ολυμπιακός παίζει με 0% γκανιότα* και μία πληθώρα ειδικών στοιχημάτων στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114