Άρης: Υπέγραψε ο Τζέιμς Τζέγκο! (video)

Ανανεώθηκε:
Τζέγκο Άρης

Μια σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε ο Άρης το καλοκαίρι του 2020. Οι «Κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τζέιμς Τζέγκο. Ο λόγος για έναν μέσο, με χαρίσματα κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι. Είναι 28 χρονών και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Πέρσι, έπαιξε στην Αούστρια Βιέννης. Έμεινε ελεύθερος από την αυστριακή ομάδα και ο Άρης κινήθηκε άμεσα για να τον κάνει δικό του. Και τα κατάφερε! Πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Μανώλη Σιώπη, που αγωνιζόταν στους Θεσσαλονικείς. Σίγουρα, ο Τζέγκο θέλει να φτιάξει το δικό του όνομα στον Άρη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του James Alexander Jeggo, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

Ο 28χρονος διεθνής Αυστραλός μέσος, που γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1992 στη Βιέννη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο James Jeggo την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν στην Austria Wien.

Τζέιμς Τζέγκο: To Who Is Who

Ο Τζέιμς Τζέγκο γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του  1992 στη Βιέννη. Κατάγεται όμως από την Αυστραλία. Έπαιξε για λίγο ποδόσφαιρο στην Αυστρία, και σε μικρή ηλικία πήγε στη χώρα του. Πέρασε από διάφορες ομάδες, πριν κάνει το σημαντικό βήμα το 2011, όταν πήγε στη Μέλμπουρν Βίκτορι. Έκατσε για τρία χρόνια στη Μελβούρνη, και το 2014 μετακόμισε στην Αντελαΐντ Γιουνάϊτεντ. Τελικά, μετά από μια πενταετία στην Αυστραλία, επέστρεψε πιο έτοιμος στην Ευρώπη και την Αυστρία. Αρχικά, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Στουρμ Γκρατς και στη συνέχεια τον πήρε η Αούστρια Βιέννης. Να σημειωθεί, ότι ο Τζέγκο έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο Αυστρίας με τους «Βιόλα». Έχει νοοτροπία νικητή, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας. Είναι γρήγορος, και φημίζεται για τα τρεξίματά του. Προσφέρει πολύ με τα μαρκαρίσματά του και προσπαθεί να βοηθήσει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Θέλει να αποτελέσει σταθερά για τον Μίκαελ Ένινγκ φέτος.