Κουπόνι Τρίτης (28/07): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Το κουπόνι πάμε στοίχημα για σήμερα Τρίτη (27/07) έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Φυσικά ξεχωρίζουν αυτές από την Α’ Ιταλίας. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Για το γόητρο η Ίντερ

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Α’ Ιταλίας. Ξεχωρίζει το Ίντερ – Νάπολι, το οποίο είναι αδιάφορο, ωστόσο οι γηπεδούχοι θέλουν να κλείσουν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους με νίκη. Στο άλλο παιχνίδι, η Πάρμα φιλοξενεί την Αταλάντα. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζυρίχη – Σιόν

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελβετίας, με τη Ζυρίχη να ψάχνει τα πατήματα της, αλλά και αντίδραση μετά τις συνεχόμενες ήττες. Από την άλλη η Σιόν βρίσκεται στη ζώνη των μπαζαρ παραμονής και συνεχίζει να αγωνίζεται υπό τρομερή πίεση. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Με ελλείψεις η Κλουζ

Για την 9η αγωνιστική στα πλέι οφ της Ρουμανίας, η Κλουζ υποδέχεται απόψε τη Μποτοσάνι (21:30). Με απουσίες οι γηπεδούχοι, καθώς παίκτες και προπονητής είχαν βρέθηκαν θετικοί την περασμένη εβδομάδα στον CONVID-19. Ωστόσο, δεν έχουν ηττηθεί πότε τους σε εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μποτοσάνι. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή η Ζαλγκίρις

Σήμερα Τρίτη (28/07) διεξάγεται η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας. Η Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται τη Μπάνγκα, η Ζαλγκίρις Βίλνιους δοκιμάζεται στην έδρα της Πανεβέζις, ενώ η Σούντουβα φιλοξενείται από τη Ριτεριάι. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

kouponi stoiximatos