* 37η αγωνιστική.

* Στον πρώτο γύρο: Σαλερνιτάνα – Πορντενόνε: 4-0

* Μία φορά έχουν συναντηθεί μεταξύ τους, αυτήν στον πρώτο γύρο, όπου η Σαλερνιτάνα θριάμβευσε.

Πορντενόνε – Σαλερνιτάνα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΟΡΝΤΕΝΟΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πίστεψε ότι στο 0-2 τελείωσε το ματς. Και το πλήρωσε, αν και όχι όσο ακριβά θα μπορούσε. Προηγήθηκε στην έδρα της Άσκολι πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα και πέτυχε το 0-2 χτυπώντας στην κόντρα. Και εκεί που θεώρησε ότι έχει βάλει το τρίποντο στην καταμέτρηση δύο γκολ του Νίνκοβιτς την προβλημάτισαν για το μέλλον του παιχνιδιού. Και αν δεν έκανε την απόκρουση της ζωής του στο τέλος ο τερματοφύλακάς της, θα έφευγε με άδεια χέρια.

Όπως και να έχει κατάφερε να δώσει τέλος σε αρνητικό σερί αγώνων και με τους 57 βαθμούς που έχει να στοχεύει στην τρίτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός την Κρεμονέζε. Με την απουσία του τιμωρημένου στόπερ Βολιάκο (18/0), και των τραυματιών Ντε Αγκοστίνι (αριστερός μπακ, 31/1) και Τζανόν (αριστερός μπακ, 2/0) η αποστολή, στην οποία όμως θα είναι κανονικά ο στόπερ Μπαριζόν (25/4).

Προηγούμενο παιχνίδι: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Άσκολι. Προηγήθηκε νωρίς στο 22′ με 0-2, αλλά δέχτηκε δύο γκολ, ένα στο τέλος του πρώτου μέρους κι ένα στην αρχή του δευτέρου για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

ΠΟΡΝΤΕΝΟΝΕ Στατιστικά

*  Τρία ματς μακριά από τις νίκες. (δες το στον stoiximan)

* Μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε εντός έδρας.

ΟΥΝ. ΣΠΟΡΤ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 ΑΝΑΛΥΣΗ

Πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της, αλλά ήταν άτυχη καθώς έπεσε πάνω στην αναγέννηση της Εμπολι και πραγματικά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω για να αποφύγει την ήττα (2-4). Οι Τοσκανοί παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητές τους θύμισαν ομάδα Serie A και η διαφορά κλάσης αποτυπώθηκε στο τελικό αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα που την κράτησε στους 51 βαθμούς και πλέον η συμμετοχή της στα πλέι οφ είναι αμφίβολη.

Μπορεί να εξακολουθεί να κατέχει την όγδοη θέση, αλλά για να την κρατήσει θα πρέπει να κάνει κάτι που φέτος δεν της αρέσει και τόσο. Εκτός έδρας νίκη. Με 11 ήττες μακριά από το Σαλέρνο κανείς δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα ούτε την τελευταία αγωνιστική καθώς φιλοξενεί τη Σπέτσια. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Λομπάρντι (εξτρέμ, 21/5), Μαντοβάνι (στόπερ, χωρίς συμμετοχές) και Τσέρτσι (επιθετικός, 10/0) και οι τιμωρημένοι Μπιλόνγκ (στόπερ, 11/0), Κιγίν (πολύτιμος μέσος, 33/10) και Λόπεζ (σημαντικός αριστερός μπακ, 23/0). Επιστρέφει ο αριστερός μπακ Κούρτσο (5/0).

Προηγούμενο παιχνίδι: Έχασε εντός έδρας με 2-4 από την Έμπολι. Προηγήθηκε με 1-0 στο 24′ με τον Γκοντό, αλλά στο 43′ έχανε με 1-3. Μείωσε στο 59′ με πέναλτι του Τζούριτς, αλλά το 2-4 ήρθε στο φινάλε. Αποβλήθηκε ο Ουρουγουανός Λόπεζ στις καθυστερήσεις.

ΟΥΝ. ΣΠΟΡΤ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 Στατιστικά

* Μετρά έξι συνεχόμενα goal/goal, τα πέντε από αυτά ήταν και over.

* Δεν έχει νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια μακριά από την έδρα της.