Κουπόνι Παρασκευής (03/07): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Tο κουπόνι πάμε στοίχημα είναι γεμάτο, σήμερα Παρασκευή (03/07). Το πρόγραμμα αποτελεί… ζέσταμα για το Σ/Κ, με αναμετρήσεις σε Ισπανία, Πορτογαλία, Τουρκία, και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ντενιζλίσπορ – Γκαζιαντέπ

30η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Τουρκίας, με την Ντενιζλίσπορ να βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και έρχεται χωρίς περιθώρια για απώλειες στο σημερινό παιχνίδι. Στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού η Γκαζιαντέπ, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εκτός έδρας. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Σάντα Κλάρα – Μαρίτιμο

30η αγωνιστική στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, βρίσκονται στη 10η θέση και αγωνίζονται χωρίς άγχος. Υπό πίεση η Μαρίτιμο που βρίσκεται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, με τα περιθώρια να στενεύουν. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Υποβιβάστηκε η Έσμπιεργκ

Με το παιχνίδι της Έσμπιεργκ κόντρα στην Χόρσενς ξεκινάει σήμερα η 5η αγωνιστική στην Α’ Δανίας. Κατήφεια και απογοήτευση στην Έσμπιεργκ μετά τη μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού. Με ισχυρότερο κίνητρο και σε καλύτερη κατάσταση η Χόρσενς, θέλει την 1η θέση (για να αποφύγει την Οντένσε) και έχει προβάδισμα για τη νίκη. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος ο Μάρτι, με Φρανθίσκο συνεχίζει η Χιρόνα

Με την αναμέτρηση στο “Μοντολίβι” ανάμεσα στη Χιρόνα και τη Σαραγόσα ολοκληρώνεται η 37η αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Από ήττες έρχονται οι δύο ομάδες, η Χιρόνα έχει νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου και θέλει να επιστρέψει στην εξάδα, ενώ η Σαραγόσα θέλει να παραμείνει στις θέσεις της απευθείας ανόδου. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Μονόδρομος η νίκη για Κροτόνε

Δέκα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Σέριε Β. Η Τσιταντέλα ταξιδεύει με φόρα στην έδρα της Πίζα, ενώ η Βενέτσια υποδέχεται την Έμπολι. Έχοντας πανηγυρίσει την απευθείας άνοδό της στη Σέριε Α, η Μπενεβέντο φιλοξενείται από την Κροτόνε που “καίγεται” για τη νίκη. Δυσκολίες αντιμετωπίζει η Φροζινόνε ενόψει της αναμέτρησης με την Σπέτσια. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)