*20η αγωνιστική.

* Η κυβέρνηση επιτρέπει την παρουσία έως 300 ατόμων στις αθλητικές εκδηλώσεις ως μέτρο πρόληψης έναντι του κορονοϊού.

* Παιχνίδι 1ου γύρου: Σέλλιε Μπελότ Βλάσμιν – Ούστι Ναντ Λάμπεμ: 0-1

ΟΥΣΤΙ ΝΑΝΤ ΛΑΜΠΕΜ – ΣΕΛΛΙΕ ΜΠΕΛΟΤ ΒΛΑΣΜΙΝ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Τσεχίας

ΟΥΣΤΙ ΝΑΝΤ ΛΑΜΠΕΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πολύ άσχημη εμπειρία είχε η Ούστι στην έδρα της ισχυρής Παρντούμπιστσε. Το 5-0 είναι ένα σκορ που δεν χωνεύεται εύκολα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που είχε χάσει και την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 από την Μπρνο εντός έδρας.

Με δύο ήττες μετά την επανέναρξη της διακοπής της λίγκας. Με αυτές τις δύο αποτυχίες έμεινε 10 βαθμούς μακριά από τα πλέι οφ για την άνοδο και το όνειρο ουσιαστικά τελειώνει κάπου εδώ. Δεν κινδυνεύει όμως ούτε με υποβιβασμό, οπότε δεν θα είναι αγχωμένη, αλλά καλίεται να βρει και κίνητρο.

Προηγούμενο παιχνίδι: Διασύρθηκε με 5-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Παρντούμπιτσε. Στο ημίχρονο έχανε με 4-0, το σκορ διαμορφώθηκε μόλις στο 46′.

ΟΥΣΤΙ ΝΑΝΤ ΛΑΜΠΕΜ Στατιστικά

* Πέντε ματς πρωταθλήματος μακριά από τις νίκες με μόλις έναν βαθμό (δες το στην betshop).

* Μετρά πέντε συνεχόμενα «2-3 γκολ» στις ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις.

ΣΕΛΛΙΕ ΜΠΕΛΟΤ ΒΛΑΣΜΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πολλοί θα περίμεναν μία εύκολη νίκη της Βλασμίν εντός έδρας κόντρα στην ουραγό Σοκόλοφ, ιδιαίτερα μετά τη νίκη που έκανε στο πρώτο ματς (μετά την επανέναρξη της λίγκας) κόντρα στη Λίσεν με 2-0 και μάλιστα εκτός έδρας.Τα πράγματα όμως δεν εξελίχτηκαν έτσι. Μπορεί να προηγήθηκε στο 31′, αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δέχτηκε την ισοφάριση και δεν μπόρεσε να αντιδράσει για να πάρει τη νίκη. Δίκαιο αποτέλεσμα, δεν ήταν ανώτερη της αντιπάλου της. Δεν μπόρεσε έτσι να νιώσει πιο ασφαλής στη μάχη για την παραμονή.

Προηγούμενο παιχνίδι: Εντός έδρας ισοπαλία, 1-1 με τη Σοκόλοφ. Προηγήθηκε με γκολ του Γιάντα στο 31′ δέχτηκε την ισοφάριση στο 49′.

ΣΕΛΛΙΕ ΜΠΕΛΟΤ ΒΛΑΣΜΙΝ Στατιστικά

* Έχει φτάσει τα τέσσερα συνεχόμενα under στο πρωτάθλημα.

* Σκοράρει ανελλιπώς στις τελευταίες πέντε εξόδους της.