*26η αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Κισβάρντα – Ουίπεστ 2-0, Ουίπεστ – Κισβάρντα 1-0

*Τα τέσσερα από τα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και των δύο φετινών, έχουν λήξει N/G.

Κισβάρντα – Ουίπεστ στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ουγγαρίας

ΚΙΣΒΑΡΝΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πάνω που πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη, με 1-5 στην έδρα της Χόνβεντ, ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για τον κορωνοϊό. Και στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές είχε τρεις νίκες και δύο ήττες. Στο γήπεδό της πάντως είναι αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, με δύο νίκες σε αυτό το διάστημα.

Βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μόνο ασφαλής δεν μπορεί να αισθάνεται, καθώς είναι μόλις στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού και την προτελευταία θέση. Τουλάχιστον, στα θετικά της, διαθέτει ικανοποιητικό αριθμό νικών, που αυτή η απόσταση θεωρείται απόσταση ασφαλείας ως τώρα.

O προπονητής της, Τάμας Μπόντογκ, είπε πως με δεδομένες τις περίεργες συνθήκες της εποχής, οι παίκτες του δούλεψαν όπως έπρεπε αυτό το διάστημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και είναι πανέτοιμοι και αισιόδοξοι, επιστρέφοντας στη δράση.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κισβάρντα κέρδισε με το επιβλητικό και εντυπωσιακό 1-5 στο γήπεδο της Χόνβεντ. Σκόραρε δύο τέρματα μέσα σε ένα λεπτό, στο 43’ με τον Σάσα και στο 44’ με τον Λούκας και παρόλο που η αντίπαλο της μείωσε με πέναλτι του Λανζαφάμε στο 52’, σφράγισε τη νίκη της με τρία ακόμη τέρματα στη συνέχεια, από τους Ρούμπους (62’), Τσουκαλά (76’), Γκοστζόνι (83’).

Κισβάρντα Στατιστικά

*Εχει 6/8 G/G στα τελευταία της παιχνίδια (δες το στην bet365).

*Εχει 7/12 N/G μαζί με under 2,5 εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

ΟΥΙΠΕΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ουίπεστ έπαιξε μετά την διακοπή για τον κορωνοϊό, τον εξ αναβολής της αγώνα με την πρωτοπόρο Φερεντσβάρος, στον οποίο δεν κατάφερε να πάρει κάτι, αφού έχασε με 0-1 εντός έδρας. Αυτή ήταν η τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει για το πρωτάθλημα, ενώ έχει μόνο μία νίκη στα 11 πιο πρόσφατα που έχει παίξει και αυτή απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος!

Τουλάχιστον την έχει πετύχει μακριά από το γήπεδο της, αφού περιέργως φέτος παρουσιάζεται πολύ πιο αποτελεσματική εκτός παρά εντός έδρας. Χαρακτηριστικά, από τους 29 βαθμούς της, τους 20 τους πήρε μακριά από την έδρα της! Είναι πάντα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά σε απόσταση βολής από αυτήν, στο +1 για την ακρίβεια.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ουίπεστ έχασε 0-1 εντός έδρας από την Φερεντσβάρος, σε έναν αγώνα που δέχθηκε γκολ από τον Μπολί στο 7’, στη συνέχεια είχε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και με ένα δοκάρι, όμως όσο πλησίαζε ο αγώνας προς τη λήξη, τόσο πιθανότερο φαινόταν να δεχθεί δεύτερο τέρμα, παρά να ισοφαρίσει.

Ουίπεστ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί under 2,5.

*Εχει 8/13 over 2,5 στο πρωτάθλημα.