*28η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Πάντερμπορν – Άουγκσμπουργκ 0-1

*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας ανακοίνωσε πως κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μέχρι και πέντε αλλαγές σε τρία σημεία των αναμετρήσεων.

*Σημειώθηκε μία ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ (τέσσερις νίκες) και Πάντερμπορν (μία νίκη), ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της Άουγκσμπουργκ με αντίπαλο την Πάντερμπορν.

Άουγκσμπουργκ – Πάντερμπορν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών η Άουγκσμπουργκ μετά από έξι αγωνιστικές (μία ισοπαλία, πέντε ήττες). Το συγκρότημα του Χέρλιχ ταξίδεψε στην “Veltins Arena” όντας το απόλυτο αουτσάιντερ της αναμέτρησης, παρόλα αυτά πανηγύρισε μία ιστορική νίκη επί της Σάλκε με 3-0! Οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων δεν επέτρεψαν στους “βασιλικούς μπλε” να δημιουργήσουν κινδύνους, την ώρα που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις λιγοστές ευκαιρίες τους.

Συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς οι Βαυαροί πήραν βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή (σ.σ. στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη). Στις πέντε αγωνιστικές που έδωσαν στην “WWK Arena” έχουν απολογισμό 1-1-3 (σ.σ. GG σε όλες, over 2,5 στις τέσσερις). “Πάντα είναι εντυπωσιακό όταν νικάς την Σάλκε, ειδικά με αυτό το σκορ. Υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Δεν έχουμε ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Χέρλιχ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της Σάλκε για το πρωτάθλημα. Τα γκολ σημείωσαν οι Λέβεν (6′), Σάρενσεν Μπαζέε (76′) και Κόρντοβα (90+1′).

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ Στατιστικά

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan)

*GG στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν λέει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα η Πάντερμπορν. Συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς συνεχίζει να βρίσκεται στο -6 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ και την 16η θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ. Το Σάββατο βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από την Χόφενχαϊμ στην “Benteler-Arena”, με τον Σρμπένι να εκμεταλλεύεται ένα τραγικό λάθος στην αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων γράφοντας το τελικό σκορ (1-1). Κάθε μία από τις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος χαρακτηρίζεται “τελικός” για την νεοφερμένη Πάντερμπορν, η οποία μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 2-4-7 (13-23 τα γκολ).

“Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και ανυπομονούμε για την αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ”, υπογράμμισε ο προπονητής Μπάουμγκαρτ, ενώ συνέχισε λέγοντας: “Μπορεί να μην έχουμε την ποιοτικότερη ομάδα, όμως έχουμε πάθος και καρδιά”. Δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού ο Μάμπα, ετοιμοπόλεμος αναμένεται να είναι ο Βασιλειάδης που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αυχένα.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την Χόφενχαϊμ για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το γκολ του Σκοβ μόλις στο 4′, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν πέντε λεπτά αργότερα με το πανέμορφο γκολ του Σρμπένι.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ Στατιστικά

*Under 2,5 στο στοίχημα τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Πετυχαίνει κατά μέσο όρο ένα γκολ μακριά από την έδρα της στο πρωτάθλημα.