Επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι (Αποδόσεις)

Ανανεώθηκε:
Σίτι Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν πραγματοποιεί καθόλου καλή χρονιά φέτος εντός των τειχών και έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα βρισκόταν στο -25 από την κορυφή, έχοντας παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η είδηση του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις «έσκασε» σαν βόμβα στο «Έτιχαντ» και, όπως είναι λογικό, ολόκληρος ο οργανισμός Σίτι διάγει μια πολύ δύσκολη περίοδο (έχει προσφύγει στο CAS, δύσκολα θα αθωωθεί). Ο Πέπ Γκουαρδιόλα δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά δεν αποκλείεται τα υπάρχοντα δεδομένα να τον «αναγκάσουν» να αποχωρήσει. Ο Stoiximan, από την πλευρά του, προνόησε γι’ αυτό προσφέροντας ειδικά στοιχήματα για τον επόμενο μόνιμο προπονητή των «πολιτών».

Πάμε να δούμε παρακάτω τη σχετική λίστα της εν λόγω στοιχηματικής πλατφόρμας, με προπονητές που πιθανόν να αναλάβουν τη Μάντσεστερ Σίτι, πάντα σε περίπτωση αποχώρησης του Καταλανού τεχνικού.

Πρώτο φαβορί είναι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο αποτέλεσε παρελθόν από την Τότεναμ, βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας και σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους των «πολιτών». Επίσης, θα πρέπει να επισημανθεί, ότι και ο ίδιος ο 48χρονος μπορεί να αρνηθεί να αναλάβει μια ομάδα που δε θα αγωνίζεται στην Ευρώπη. Πάντως, δεν είναι κρυφό ότι το όνομά του είναι πρώτο στη λίστα των ανθρώπων της Μάντσεστερ Σίτι.

Ως δεύτερο φαβορί προβάλλουν δύο ονόματα, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο της Γουλβς και ο Μπρένταν Ρότζερς της Λέστερ. Ο πρώτος κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια στους «λύκους», ο κόσμος αποθεώνει το ποδόσφαιρο της Γουλβς και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τη θέση της ομάδας (6η). Ο δεύτερος έχει καταφέρει να διατηρήσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας τη Λέστερ (3η) και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει. Έτσι, μέχρι το καλοκαίρι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί κι ένας εκ των δύο να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Από εκεί και πέρα, ακολουθούν ο άνεργος από τον περασμένο Μάιο, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο 32χρονος «μαέστρος» της Λειψίας Γιούλιαν Νάγκελσμαν και ο πετυχημένος με τον Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ.

Επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ