*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπίλεφελντ – Στουτγκάρδη 0-1

*GG & over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της Στουτγκάρδης με αντίπαλο την Μπίλεφελντ.

*Η Στουτγκάρδη πανηγύρισε τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Μπίλεφελντ.

Στουτγκάρδη – Μπίλεφελντ στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Οχτώ αγωνιστικές κράτησε το αήττητο σερί της Στουτγκάρδης (5-3-0), η οποία επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα την προηγούμενη βδομάδα γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ (2-0). Παραμένοντας στους 44 βαθμούς είδε το Αμβούργο να την προσπερνά μετά και τη νίκη του επί της Ρέγκενσμπουργκ το Σάββατο.

Απόψε υποδέχεται στην “Mercedes-Benz-Arena” την πρωτοπόρο Μπίλεφελντ έχοντας την ευκαιρία να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στους τρεις βαθμούς με μία ενδεχόμενη νίκη. “Περιμένω μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση την οποία προσεγγίζουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Θέλουμε να βγάλουμε την ποιότητά μας στον αγωνιστικό χώρο και να διασφαλίσουμε τη νίκη”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Ματαράτσο.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από την Γκρόιτερ Φιρτ για το πρωτάθλημα. Τα γκολ σημείωσαν οι Καλιτζούρι (48′) και Ερνστ (76′).

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ Στατιστικά

*NG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan)

*Under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Banner

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται η Μπίλεφελντ, η οποία γνώρισε μόλις μία ήττα σε 16 αγωνιστικές (10-5-1). Την προηγούμενη βδομάδα δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί που έφερε κόντρα στην Βέχεν της οποίας επικράτησε εντός έδρας με 1-0. Με το γκολ που σημείωσε ο 32χρονος Γερμανός επιθετικός, Φαμπιάν Κλος, έφτασε συνολικά τα 16 σε 23 συμμετοχές του στην 2. Μπουντεσλίγκα αποτελώντας, παράλληλα, τον πρώτο σκόρερ αυτής.

Θα πρέπει να γυρίσουμε στο μακρινό 1982 για να βρούμε την τελευταία εκτός έδρας νίκη της Μπίλεφελντ επί της Στουτγκάρδης (3-2). “Η Στουτγκάρδη αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, προσεγγίζει διαφορετικά τις αναμετρήσεις υπό τις οδηγίες του Ματαράτσο. Είμαστε πανέτοιμοι για τη μεταξύ μας αναμέτρηση”, υπογράμμισε ο προπονητής Νόιχαους.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Βέχεν για το πρωτάθλημα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Κλος στο 74′.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ Στατιστικά

*Κράτησε το μηδέν στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.