Interwetten: Έμεν – Τβέντε με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την 22η αγωνιστική της Eredivisie, η Έμεν υποδέχεται την Τβέντε (19:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Έμεν – Τβέντε στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στις ήττες για την Έμεν, μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντικ Λούκιεν φιλοξενήθηκε από τη Φέγενορντ, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 3-0. Βρέθηκε πίσω στο δεύτερο μόλις λεπτό, δέχθηκε ένα δεύτερο τέρμα στο 64′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Στα εννέα από τα δέκα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε 2-3 Goal. Έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας αήττητη στα επτά πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (5-2-0).

Την πρώτη της νίκη, μετά από επτά αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Τβέντε. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκονθάλο Γκαρθία υποδέχθηκε τη Σπάρτα Ρότερνταμ, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Προηγήθηκε με το τέρμα του Μπάιεν στο 80ο λεπτό, με τον Λανγκ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, στις καθυστερήσεις. Στα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε No Goal. Δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, αγνοώντας το διπλό στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-5).

Έμεν – Τβέντε στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις