Stoiximan: Χιούστον Ρόκετς – Μπόστον Σέλτικς με πλήθος αγορών

Ανανεώθηκε:
stoiximan bonus

Για το NBA, οι Χιούστον Ρόκετς υποδέχονται τους Μπόστον Σέλτικς (04:30) και το Stoiximan την προσφέρει με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Χιούστον Ρόκετς – Μπόστον Σέλτικς στο Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη δεύτερη διαδοχική τους ήττα προέρχονται οι Χιούστον Ρόκετς, μετά και από εκείνη κόντρα στους Φοίνιξ Σανς (127-91 εκτός). Στο προηγούμενο παιχνίδι, η ομάδα του Μάικλ Ντ’ Αντόνι υποδέχθηκε τους Γιούτα Τζαζ, από τους οποίους και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 113-114. Πρώτος σκόρερ για τους Τεξανούς ήταν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 39 πόντους, ενώ triple double σημείωσε ο Τζέιμς Χάρντεν, με 28 πόντους, δέκα ριμπάουντ και δέκα ασίστ. Με το ρεκόρ τους να είναι στο 33-20, βρίσκονται στην πέμπτη θέση της δυτικής περιφέρειας. Επικράτησαν στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν μπροστά στο κοινό τους.

Ένα νικηφόρο σερί επτά αναμετρήσεων “τρέχουν” οι Μπόστον Σέλτικς, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Στο προηγούμενο παιχνίδι, η ομάδα του Μπραντ Στίβενς φιλοξενήθηκε από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, στην έδρα των οποίων επικράτησε με 111-112. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του ήταν ο Κέμπα Γουόκερ με 27 πόντους, ενώ double double είχαν οι Τατούμ (26 πόντοι-11 ασίστ), Χάιγουορντ (13 πόντοι-10 ασίστ) και Τάις (13 πόντοι-11 ασίστ). Έφτασαν έτσι το ρεκόρ τους στο 37-15 και βρίκονται στην τρίτη θέση της ανατολικής περιφέρειας, πίσω από Μιλγουόκι Μπακς και Τορόντο Ράπτορς. Πανηγύρισαν το διπλό στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους τους.

Χιούστον Ρόκετς – Μπόστον Σέλτικς στο Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις