Λάρισα: Ανακοίνωσε τον Γκέργκελι Νάγκι!

Ανανεώθηκε:
gkergkeli nagki larisa

Ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα πέτυχε η Λάρισα. Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν τον Ούγγρο γκολκίπερ, Γκέργκελι Νάγκι. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας δύο ετών.

Με τον τρόπο αυτό, η Λάρισα ευελπιστεί να αποκτήσει μια δυνατή λύση για το Νο.1. Άλλωστε, ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν αν η ΑΕΛ θα μπει στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Βέβαια, η ομάδα είχε ήδη λύσεις κάτω από τα δοκάρια, αλλά ποτέ το κάτι παραπάνω δεν είναι κακό.

Να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Ούγγρου τερματοφύλακα, που βγαίνει έξω από τη χώρα του. Στα 25 του έτη, θέλει να κάνει και αυτός το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση της Λάρισας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την μεταγραφή του Ούγγρου διεθνούς τερματοφύλακα Nagy Gergely για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Nagy Gergely είναι 25 χρονών, έχει ύψος 1,97 και είχε αγωνισθεί στις Ουγγρικές Paski, Vasas, Dunaujvaros έχοντας 118 συμμετοχές και ήταν διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Ουγγαρίας με 11 συμμετοχές.

Ο ποδοσφαιριστής έρχεται αύριο το μεσημέρι στην Λάρισα με πτήση μέσω Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Θεόφιλο Καρασαββίδη για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Γκέργκελι Νάγκι: To Who Is Who

Ο Γκέργκελι Νάγκι, γεννήθηκε στην πόλη Αμπονι της Ουγγαρίας, στις 27 Μαρτίου 1994. Το ύψος του, 1.97, είναι από τα δυνατά του στοιχεία. Η σταδιοδρομία του ξεκίνησε από την Γκιόρ. Έπαιξε στις ακαδημίες της για να φτάσει στην πρώτη ομάδα, το 2012. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες της χώρας του. Συγκεκριμένα, πέρασε από τη Ντουναουτζβάρος, τη Βάσας, την ΠΑΞΙ. Μάλιστα, αποτέλεσε μέλος και των μικρών εθνικών ομάδων της Ουγγαρίας, αλλά δεν έφτασε στην ανδρών. Από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι σήμερα, ήταν ελεύθερος. Η Λάρισα τον εντόπισε και αποφάσισε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Με τη σειρά του, ο Γκέργκελι Νάγκι θέλει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του και να βοηθήσει την ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της.