*3η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες παίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Γουέστερν Γιουνάιτεντ – Μέλμπουρν Σίτι στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Γουέστερν Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να ξεκινήσει με δύο στις δύο νίκες το πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον παραμένει αήττητη, μετά το 1-1 που έφερε απέναντι στην Περθ Γκλόρι. Γενικώς πάντως το ξεκίνημα της είναι πολλά υποσχόμενο, με τον Παναγιώτη Κονέ να δείχνει από νωρίς έτοιμος να πάρει ηγετικό ρόλο στη νέα του ομάδα, η οποία είναι γεμάτη από εμπειρία.

Ο προπονητής της, Μαρκ Ρούνταν, είπε πως η ομάδα του δουλεύει αρκετά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, αλλά ξεκαθάρισε πως υπάρχουν πολλά θετικά που μπορεί να πάρει από το τελευταίο παιχνίδι.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Γιούελ (ΕΠ), Σταματελόπουλος (ΕΠ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Γουέστερν Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Περθ Γκλόρι, σε έναν αγώνα που προηγήθηκε με υπέροχο γκολ του Κονέ στο 49ο λεπτό, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Πόποβιτς με κεφαλιά στο 76’, έχοντας μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει στο τελευταίο λεπτό, αλλά το σουτ ποδοσφαιριστή της βρήκε στο δοκάρι της αντιπάλου.

Γουέστερν Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Εχει 2/2 under 2,5 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 4/4 under 2,5 σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

*Εχει 3/4 2-3 γκολ σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μέλμπουρν Σίτι έχασε δια περιπάτου τον τελικό του κυπέλλου Αυστραλίας με 4-0 εκτός έδρας από την Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ. Στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη, έχοντας ίδια αποτελέσματα με τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά μακριά από το γήπεδο της δεν έχει κερδίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Ο προπονητής της, Ερικ Μόαμπερτς, προέτρεψε τους παίκτες του να αντιδράσουν στο τελευταίο αποτέλεσμα, λέγοντας μάλιστα πως έχουν ανάγκη να το κάνουν. Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παίξουν με το γνωστό τους επιθετικό στυλ και να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν πάρα πολλές ευκαιρίες.

Εξακολουθεί να απουσιάζει ο τραυματίας Μπερενγκέ (ME).

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μέλμπουρν Σίτι όχι απλά έχασε στον τελικό του κυπέλλου από την Αδελαϊδα εκτός έδρας, γνώρισε τη συντριβή, καθώς ηττήθηκε με το «βαρύ» 4-0! Δέχθηκε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, από τον Τουρέ στο 25’, αλλά στο δεύτερο «έφαγε» τρία, από τους Χάλοραν (49’), Μιλέουσνιτς (60’), ΜακΓκρι (75’).

Μέλμπουρν Σίτι Στατιστικά

*Εχει δύο σερί over 2,5.

*Εχει δύο συνεχόμενα N/G εκτός έδρας.