*Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 που διεξάγεται στην Ιταλία και το Σαν Μαρίνο.

*Τρεις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, την πρόκριση στην ημιτελική φάση παίρνουν οι τρεις πρώτες ομάδες των γκρουπ, αλλά και η καλύτερη δεύτερη.

Γαλλία U21 – Κροατία U21 στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Euro U21

ΓΑΛΛΙΑ U21 ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη, χαμένα πέναλτι και αποβολές, η Γαλλία κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αγγλίας, φτάνοντας στη νίκη με 2-1 στην πρεμιέρα. Ανώτερη Γαλλία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε στο 22′ χαμένο πέναλτι με τον Ντεμπελέ, με την Αγγλία στο 54′ να ανοίγει το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες, ενώ στο 66′ ο Αουάρ δεν κατάφερε να ευστοχήσει από τα 11 βήματα, χάνοντας ακόμη ένα πέναλτι για τη Γαλλία. Οι “τρικολόρ”πίεσαν και ισοφάρισαν στο 89′ με τον Κονέ, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπισάκα με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Έστω και δύσκολα η ομάδα του Ριπόλ κατάφερε να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε και έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι. Επέστρεψε σε τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια, την τελευταία φορά που συμμετείχε στη διοργάνωση το 2006 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από την Ολλανδία στην παράταση. Στο παρελθόν οι «τρικολόρ» κατέκτησαν μία φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 το 1988, ενώ έδωσαν το παρών στον τελικό άλλη μία (2002). Όσο για σήμερα ο τεχνικός Ριπόλ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, πρόβλημα ωστόσο προέκυψε με τον μέσο Μπαμπα, που έγινε αναγκαστική αλλαγή κόντρα στην Αγγλία και χάνει το σημερινό παιχνίδι.

Γαλλία U21 ρόστερ

Τερματοφύλακες: Μπερναρντόνι (Νιμ), Λαρσονέρ (Μπρεστ), Πρεβό (Σοσο) – Αμυντικοί:Αμιάν (Τουλούζ), Νιακατέ (Μάιντς), Ουπαμεκάνο (Λειψία), Μπάλο Τουρέ (Μονακό), Σαρ (Νις), Κονατέ (Λειψία), Νταγκμπά (Παρί Σεν Ζερμέν), Κακί (Στρασβούργο) – Μέσοι: Τουσάρ (Λυών), Εντσάμ (Σελτικ), Αουάρ (Λυών), Αντελάιντ (Ανζέ), Ντελ Καστιγιό (Ρεν), Γκουεντουζί (Άρσεναλ), Σισοκό (Στρασβούργο) – Επιθετικοί: Ντεμπελέ (Λυών), Μπαμπά (Λιλ), Ματετά (Μάιντς), Ικονέ (Λιλ), Τουράμ (Γκινγκάμπ)

Προηγούμενο ματς: Με 1-2 επικράτησε της Αγγλίας στην πρεμιέρα η Γαλλία.

Γαλλία Στατιστικά

*over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*Σκόραρε τουλάχιστον μία φορά στα 26/27 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

*Δέχθηκε γκολ στις 6/7 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Banner

ΚΡΟΑΤΙΑ U21 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προσπαθεί να συνέλθει από τη συντριβή της πρεμιέρας η Κροατία, που διασύρθηκε με 4-1 από τη Ρουμανία και έρχεται στο σημερινό παιχνίδι με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Αιφνιδιάστηκε από το δυνατό ξεκίνημα της αντιπάλου της, βρέθηκε στο 14′ πίσω στο σκορ με 2-0, στο 18′ ωστόσο μείωσε με τον Βλάσιτς. Δεν κατάφερε όμως στη συνέχεια να κάνει κάτι περισσότερο, η Ρουμανία έκανε στο 66′ το 3-1, ενώ στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Η ομάδα του Γκράτσαν εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενόμενου, μάλιστα ξεκίνησε το τουρνουά ως ένα από τα φαβορί, καθώς διαθέτει ένα από τα δυνατότερα ρόστερ, με παίκτες που διαθέτουν εμπειρία από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μετόπισθεν, είναι χαρακτηριστικό πως δέχθηκε δέκα τέρματα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και καλείται να αλλάξει σήμερα πολλά κόντρα στην ισχυρή Γαλλία, αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση. Για τρίτη φορά στην ιστορία της η Κροατία δίνει το παρών σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Δεν έχει καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει τη φάση των ομίλων, ελπίζει πως φέτος θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση. Στα Προκριματικά τερμάτισε στην 1η θέση του 1ου γκρουπ, ξεχώρισε ο φορ Μπρέκαλο που σημείωσε επτά γκολ, ήταν ωστόσο ο μεγάλος άτυχος στην πρεμιέρα κόντρα στη Ρουμανία, καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τη συμμετοχή του να παραμένει αμφίβολη για το σημερινό ματς.

Κροατία U21 Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Γκρμπιτς, Πόσαβετς, Σέμπερ, Αμυντικοί: Σόσα (Στουτγκάρδη), Μπένκοβιτς (Σέλτικ), Ουρέμοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Μάμιτς (Ριέκα), Κάτιτς (Ρέιντζερς), Μπράνταριτς (Χάιντουκ), Καλάιτσα (Μπενφίκα), Μπορένκοβιτς (Ρίο Άβε), Κάμπραχα (Γκόριτσα), Μέσοι: Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σούνιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ιβανούσεβιτς (Λοκομοτίβα), Μπίστροβιτς (Μπορντό), Μπάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μόρο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μάχερ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Επιθετικοί: Χαλίλοβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Κουλένοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Μούριτς (Ριέκα), Γιάκολιτς (Αντμίρα)

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 4-1 από τη Ρουμανία γνώρισε η Κροατία στην πρεμιέρα.

Κροατία U21 Στατιστικά

*over 3.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχθηκε δέκα γκολ στις 3/4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

*G/G & Over 3.5 τα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.