42η αγωνιστική (τελευταία).

*Παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

*Στον πρώτο γύρο: Λας Πάλμας – Νουμάνθια 3-0      

*Τελευταίο διπλό της Λας Πάλμας στη Σόρια χρονολογείται το μακρινό 2003.

Νουμάνθια – Λας Πάλμας στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα αποτελέσματα αγώνων live

ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έμεινε όρθια στο «Ρομαρέδα» την Τρίτη η Νουμάνθια, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία με τη Σαραγόσα στο ντέρμπι του Μονκάγιο. Δεν πήρε εύκολα τον βαθμό, ήταν κατώτερη από την αντίπαλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κινδύνεψε σε πολλές περιπτώσεις και θα μπορούσε να χάσει το παιχνίδι, ενώ αυτή ήταν ακίνδυνη ουσιαστικά στην επίθεση, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Δεν είχε ιδιαίτερα σημασία ο βαθμός στο ντέρμπι για την Νουμάνθια, η Μαχαδαόντα έχασε την ίδια ώρα από την Οβιέδο (4-3) κι έτσι η ομάδα από τη Σόρια εξασφάλισε τυπικά πλέον την παραμονή της. Κόντρα στη Λας Πάλμας θα επιχειρήσει να κλείσει με νίκη και καλή εμφάνιση τη φετινή σεζόν. Στο «Παχαρίτος» στηρίχθηκε κατά βάση, μετρώντας εκεί ρεκόρ 9-4-6 με 28-20 τέρματα. Εξέτισε ο Εσκάσι (Μέσος, 33, 2), με τη Εθνική Γκάνας απουσιάζει ο Γιεμπόα (Επιθετικός, 34, 2), συμπλήρωσαν κάρτες οι Ατιένθα (Αμυντικός, 38, 2) και Μαρκ Ματέου (Μέσος, 26, 1), συνεχίζουν τραυματίες οι Νάτσο (Επιθετικός, 26, 3), Ογιαρθούν (Επιθετικός, 24, 3).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Σαραγόσα.

Νουμάνθια Στατιστικά

*N/G και Under 2.5 τα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan)

*Από 2-3 γκολ συνοδεύτηκαν τα οκτώ απ’ τα εννιά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Νουμάνθια.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Λας Παλμας έμεινε στο 0-0 με την Αλμερία στη Γκραν Κανάρια. Είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απείλησε πολλές φορές την αντίπαλο και θα μπορούσε να πάει με το προβάδισμα στ’ αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος, συνέχισε να έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, αλλά ούτε όμως κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Παίζει λοιπόν χωρίς άγχος στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου και σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν, έχοντας ως στόχο αυτή τη φορά να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, επιστρέφοντας στην Πριμέρα. Συναντάει προβλήματα εκτός έδρας, έχει πανηγυρίσει μόλις δύο διπλά στις 19 φετινές εξόδους της (2-8-9). Συνεχίζουν τραυματίες οι Κάλα (Αμυντικός, 28, 1), Φερνάντεθ (Τερματοφύλακας, 32), Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα (Μέσος, 35, 2), με την U21 της Ισπανίας λείπει ο Ράφα Μιρ (Επιθετικός, 30, 7). Παρελθόν αποτέλεσε ο Μπλουμ (Μέσος, 23, 1).

 Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Αλμερία.

Λας Πάλμας Στατιστικά

*N/G τα τρία απ’ τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*Μόλις ένα διπλό μετράει στις εννιά πρόσφατες εξόδους της (1-4-4).