Live στοίχημα ή πριν τη σέντρα; Μάθε πριν ποντάρεις

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρο ότι το στοίχημα δεν είναι τυφλό ποντάρισμα. Χρειάζεται γνώση, πληροφόρηση, τακτική.

Βρες τα φαβορί για το Euro 2021 ΕΔΩ

Δεν διαλέγεις απλά μία απόδοση και ποντάρεις σε αυτήν. Αν το κάνεις, τότε μπορείς να επιλέξεις άλλο παιχνίδι, όπως για παράδειγμα αυτά με τους αριθμούς και τις στιγμιαίες κληρώσεις. Εκεί δεν χρειάζεται τίποτα άλλο ουσιαστικά πλην της τύχης. Το αποτέλεσμα καθορίζεται από μία γεννήτρια παραγωγής τυχαίων αριθμών.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ όμως, στο στοίχημα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κάθε λεπτομέρεια μετράει. Το πως και το γιατί βγήκε ο άσσος σε αυτήν την απόδοση και στην άλλη το διπλό ή η ισοπαλία. Πρέπει να ξέρεις πριν παίξεις. Κι αν υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γνώστης, μία από τις επιλογές που έχει να κάνει στο στοίχημα είναι αν θα ποντάρει πριν τη σέντρα ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν αποκλείεται βέβαια να πράξει και τα δύο στον ίδιο αγώνα, ή να γίνει χρήση του cash out. Σε κάθε περίπτωση σας παρουσιάζουμε αυτές τις δύο κύριες επιλογές που έχει ο παίκτης του στοιχήματος.

Live ποντάρισμα ή επιλογή πριν τη σέντρα, το τζάμπολ και ότι άλλο προτιμάτε ανάλογα με το σπορ της επιλογής σας;

Στοίχημα pre-match

Ξεκινάμε από αυτό, κυρίως λόγω χρονικής σειράς. Οι επιλογές που μπορεί να κάνει ο παίκτης του στοιχήματος πριν τη σέντρα είναι ίσως λίγο πιο safe από τις live για συγκεκριμένους βέβαια λόγους. Είναι ο κυριότερος, αν όχι ο μόνος, τομέας στον οποίο υπερτερεί το pre- match του ζωντανού πονταρίσματος.

Αν λοιπόν παίζετε σωστά στοίχημα, έχετε κάνει τη μελέτη σας, ενημερωθήκατε για τα πάντα που αφορούν το ζευγάρι της αναμέτρησης, ενδεχομένως να διαβάσατε και τον ή τους tipsters που εμπιστεύεστε. Κατόπιν κάνετε το ποντάρισμά σας και περιμένετε να τελειώσει ο αγώνας. Αυτός είναι ένας τρόπος πιο παραδοσιακός και μεθοδικός με την έννοια ότι δεν χρειάζεται κάποιος να είναι επαγγελματίας ή απόλυτος γνώστης για να το εφαρμόσει. Αυτό είναι το δυνατό του σημείο. Σας κρατά πιστούς στο πλάνο σας και στις αρχικές επιλογές σας.

Επίσης παίζοντας πριν ξεκινήσει το ματς, δεν περιμένετε την εξέλιξη του για να ποντάρετε πάνω σε ένα σημείο. Για παράδειγμα αν θέλατε να περιμένετε το Live για να ανέβει λίγο η απόδοση του άσσου, όσο περνά η ώρα, αλλά το φαβορί έμπαινε και σκόραρε με το καλημέρα στα πρώτα λεπτά, μετά δεν θα είχε αξία να ποντάρετε, αφού η απόδοση θα είχε πέσει τραγικά.

Αυτά είναι τα δύο κύρια πλεονεκτήματα, του στοιχηματισμού πριν την έναρξη ενός αγώνα.

Live betting: Η απόλυτη εμπειρία, οι ευκαιρίες κέρδους και οι παγίδες

Το live στοίχημα έχει σαφέστατα περισσότερους και πιο φανατικούς φίλους. Δεν είναι φυσικά τυχαίο ότι βλέπουμε εκτόξευση τζίρων στο συγκεκριμένο είδος στοιχηματισμού. Ο λόγος είναι πως αφενός είναι συναρπαστικό και άκρως διασκεδαστικό. Ανεβαίνει η αδρεναλίνη όταν βλέπετε ένα ματς live streaming και ποντάρετε ταυτόχρονα σε αυτό. Επίσης αν είστε γνώστης του στοιχήματος και ξέρετε να κινηθείτε σωστά, εδώ είναι και οι ευκαιρίες. Παίζετε με τις αποδόσεις, τις εξελίξεις της αναμέτρησης και ότι προκύπτει μέσα από αυτές. Μπορείτε επίσης να καλύψετε ένα στοίχημα που το έχετε παίξει live, είτε ποντάροντας αντίθετα (ή ακόμη και συνδυαστικά), είτε κάνοντας χρήση του cash out. Οι δυνατότητες που σας δίνονται στο live είναι απεριόριστες, το ίδιο και οι ευκαιρίες.

Υπάρχει όμως και μία παγίδα. Να παρασυρθείτε από τη δράση. Η έξαψη είναι τόσο μεγάλη κατά τη διάρκεια του live. Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά τα συναισθήματά σας και το πορτοφόλι σας, τότε καλύτερα να απέχετε. Μία νίκη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε παντοδύναμοι, ή στην αντίθετη περίπτωση να ποντάρετε συνεχώς για να ρεφάρετε κάποιες απώλειες. Εκεί επέρχεται η καταστροφή.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπερτερεί το live. αλλά θέλει προσοχή και γνώση

Το συμπέρασμα βγαίνει πραγματικά αγόγγυστα. Το live στοίχημα υπερέχει ξεκάθαρα του pre-match. Προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες, είναι πιο διασκεδαστικό και έχει πολλαπλές δυνατότητες ελιγμών και πονταρισμάτων. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε καλά τόσο στοίχημα, όσο και το άθλημα που βλέπετε. Να μην σας παρασύρει η δράση, γιατί τότε κινδυνεύετε με μεγάλες απώλειες.