*26η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Έμεν – Φορτούνα Σιτάρντ 3-3 (7/10)

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο Άμστερνταμ, χάνοντας από τον Άγιαξ με σκορ 4-0 και γνωρίζοντας την 4η συνεχόμενη ήττα της. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 4΄, όταν ο Τάντιτς εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και άνοιξε το σκορ από κοντά. Στο 27΄ ο Άγιαξ έφτασε σε δεύτερο γκολ, με τον Ζίγεχ να βγάζει τη σέντρα και τον Νέρες να βάζει την προβολή για το 2-0. Το τρίτο γκολ του Άγιαξ ήρθε στο 63΄, με τον Νέρες να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στη μεγάλη περιοχή και να εκτελεί για το 3-0. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ντόλμπεργκ στο 67΄ και στο 85΄ ο Τάντιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

«Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα αγώνων και πλέον θα πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς για να πετύχουμε τον στόχο μας. Αν η ομάδα παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες, δεν θα κινδυνέψει», τόνισε μεταξύ άλλων ο κόουτς Έιγερ, με την Φορτούνα να βρίσκεται στο +1 από την ζώνη των μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι παραμένει εκτός ο αμυντικός Ντάμερς, ενώ επανέρχεται στην αποστολή ο φορ Στόκερς.

Στατιστικό: Μετρά 6/6 over στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, για το πρωτάθλημα (δες το στην Goalbet).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-0 από τον Άγιαξ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Το Φορτούνα Σιτάρντ – Έμεν παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΜΕΝ

Έβαλε τέλος στο σερί των 3 συνεχόμενων ηττών, μένοντας ισόπαλη εντός έδρας και με σκορ 1-1 απέναντι στην Χέρακλες. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 17΄ άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ρόσμαν με κεφαλιά – πάσα βρήκε τον Νταλμάου και εκείνος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο φινάλε του ημιχρόνου η Χέρακές έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπρέουκερς κι έτσι στην επανάληψη η Έμεν αύξησε την πίεση της. Τελικά λίγο πριν από το φινάλε κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, όταν ο Μπάιλ έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Μπράκεν με κεφαλιά διαμόρφωσε και το τελικό 1-1.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος και σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο (σ.σ χιονόπτωση). Στο τέλος πήραμε ένα σημαντικό βαθμό που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κόουτς Λούκιν, που βλέπει την ομάδα του ακριβώς στο όριο της ζώνης των μπαράζ για την παραμονή και στο -1 από τη σωτηρία. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι παραμένουν εκτός ο μπακ Κλοκ και ο φορ Πέντερσεν.

Στατιστικό: Μετρά 5/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, για το πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Χέρακλες, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Γιώργος Μάντζιος

Banner