* 24η αγωνιστική

* Στον πρώτο γύρο: Κολωνία – Ίνγκολσταντ 2-1

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Ίνγκολσταντ μετά από 23 αγωνιστικές, στις οποίες συγκέντρωσε 19 βαθμούς. Αφού επικράτησε των Άουε (3-0 εκτός έδρας) και Μπόχουμ (2-1 εντός έδρας), την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε με άδεια χέρια από το Αμβούργο γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Σαν Πάουλι. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μαίερ στο δεύτερο ημίχρονο και το 54’. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Ρέκερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μόλις δέκα βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει η Ίνγκολσταντ στις 12 συνολικά αγωνιστικές που έδωσε στο «Audi-Sportpark» (2-4-6/ 13-17 τα γκολ). Σήμερα αναμένεται να έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Κολωνία, για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο προπονητής της, Γενς Κέλερ. «Διαθέτει απίστευτη ποιότητα στο ρόστερ της, ωστόσο στο πρωτάθλημα κάθε αναμέτρηση είναι δύσκολη, ακόμα και για την Κολωνία. Προτιμώ να επικεντρωθώ στην ομάδα μου, θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων αυτός.

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαν Πάουλι για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Betshop)

Δείτε τα προγνωστικά Γερμανίας (Κλικ Εδώ)

Το Ίνγκολσταντ – Κολωνία παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΩΝΙΑ

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψε μεσοβδόμαδα η Κολωνία, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 της Άουε. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Χόγκερ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη της, καθώς προηγήθηκε το «τρίποντο» επί της Σαντχάουζεν (3-1 εντός έδρας) την προηγούμενη βδομάδα. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 4’ με το γκολ του Γούτεν. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και το γκολ του Ντρέξλερ (49’).

Επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’ ο Μοντέστ ανέτρεψε τα δεδομένα στον αγωνιστικό χώρο, προτού ο ίδιος ποδοσφαιριστής βάλει το κερασάκι στην τούρτα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. «Η Ίνγκολσταντ είναι πολύ καλύτερη από ό,τι δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Η μεταξύ μας αναμέτρηση θα είναι μία μεγάλη πρόκληση. Διαθέτει ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία στην Μπουντεσλίγκα, θα πρέπει να αγωνιστούμε με πάθος από το ξεκίνημα», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «τράγων», Μάρκους Άνφανγκ.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Άουε για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 και GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης