*Αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Οποια ομάδα κερδίσει παίρνει την πρόκριση. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στο γήπεδο της τωρινής φιλοξενούμενης.

ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ (National League N / S)

Με τη ψυχολογία στα ύψη έρχεται στο σημερινό… ιστορικό παιχνίδι η Γουόκινγκ, που θα προσπαθήσει για το καλύτερο που μπορεί κόντρα σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Αγωνίζεται στην 6η κατηγορία ποδοσφαίρου, με την άνοδο στη National League να είναι φέτος ο μεγάλος της στόχος. Σε εξαιρετική φόρμα η ομάδα του Ντόουσον, επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 3-0 της Χάμπτον & Ρίτσμοντ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον φορ Λούερ μάλιστα να πετυχαίνει χατ – τρικ. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη για τη Γουόκινγκ, όπου συνολικά δέχθηκε μόλις ένα τέρμα. Στη 2η θέση και στο -2 από την κορυφή, διεκδικεί με αξιώσεις την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ξεκίνησε από νωρίς τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο, απέκλεισε με τη σειρά τις Τούτινγκ (4-0), Κέμπστον Ρόβερς (3-2), Γουέλινγκ (1-0), Τορκί (0-1), ενώ στο δεύτερο γύρο έκανε την έκπληξη κόντρα στη Σουίντον (0-1). Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι πρόβλημα προέκυψε με τον πρώτο σκόρερ Κρέτζμαρ, που θα περάσει τεστ ετοιμότητας.

Προηγούμενο ματς: Με 0-3 επικράτησε της Χάμπτον & Ρίτσμοντ στο πρωτάθλημα η Γουόκινγκ.

Στατιστικό: Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Goalbet).

Δείτε τα προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ Εδώ)

Το Γουόκινγκ – Γουότφορντ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ (Premier League)

Σε ένα… τρελό πρώτο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν έξι τέρματα, Μπόρνμουθ και Γουότφορντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ακόμη και με 2-0 χάρη σε δυο τέρματα του Ντινι, οι γηπεδούχοι όμως απάντησαν και ισοφάρισαν στο 37′. Ένα λεπτό αργότερα ο Σέμα έδωσε το προβάδισμα στη Γουότφορντ, στο 40′ ωστόσο η Μπόρνμουθ έκανε το 3-3. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα του Γκράθια, καθώς προηγήθηκε αυτή με τη Νιούκαστλ (1-1), ενώ παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες. Συνολικά η Γουότφορντ μετρά μια ήττα στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της και βρίσκεται στην 8η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, πραγματοποιώντας αξιοπρεπή πορεία. Δεδομένο το ροτέισον από τον τεχνικό Γκράθια στο σημερινό παιχνίδι, θα λείψουν και οι μέσοι Χιουζ, Πεναράντα, ο επιθετικός Γκρέι και ο αμυντικός Προντλ που έχουν κάποιες ενοχλήσεις και ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο αμυντικός Κασαμπέλα.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 3-3 αναδείχθηκαν Μπόρνμουθ και Γουότφορντ στο πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Κάτια Μοσχίδου