18η αγωνιστική.

ΜΠΡΕΣΤ

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της στο πρωτάθλημα η Μπρεστ, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Λανς. Πραγματοποίησε κακό πρώτο ημίχρονο, έμεινε πίσω στο 24’ (1-0) και δέχθηκε δεύτερο πριν την ανάπαυλα (2-0 στο 44’). Στο δεύτερο μέρος άργησε να βγάλει αντίδραση, όταν το έκανε (2-1 στο 85’) ήταν αργά και δεν απέφυγε την ήττα.

Αυτό ήταν το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα για τη Μπρεστ, μετά από δώδεκα αγωνιστικές αήττητη (9-3-0). Παρέμεινε στη δεύτερη θέση με 34 πόντους, στο -4 απ’ την πρωτοπόρο Μετς και στο +3 απ’ τις Λανς και Γκρενόμπλ. Διαθέτει επίσης την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 31 γκολ ενεργητικό. Την προηγούμενη εβδομάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Βαν (Δ’) με 3-2. Εντός έδρας μετράει απολογισμό 6-2-1 με 19-8  τέρματα, τα έξι απ’ τα οκτώ πιο πρόσφατα συνοδεύτηκαν από Goal/Goal.  Τιμωρημένος ο Καστελετό (Αμυντικός, 15, 2), συνεχίζει εκτός ο τραυματίας Πι (Μέσος, 14, 1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη-πρόκριση 3-2 επί της Βαν στο Κύπελλο.

Στατιστικό: Από 2-3 γκολ συνοδεύτηκαν τα τέσσερα απ’ τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan)

Το Μπρεστ – Μπεζιέρ παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΜΠΕΖΙΕΡ

Από την άλλη πλευρά, η Μπεζιέρ έμεινε δεν μπόρεσε να πάρει ούτε την προηγούμενη αγωνιστική νίκη στην έδρα της, χάνοντας εύκολα με 3-0 από την Γκρενόμπλ εντός έδρας. Ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όσο απειλήθηκε άλλο τόσο κινδύνεψε. Στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε πίσω στο 51’ (0-1), δέχθηκε άμεσα δεύτερο τέρμα με πέναλτι στο 55’ (0-2), δεν αντέδρασε και η αντίπαλος με το 0-3 στο 71’ έβαλε τέλος στο παιχνίδι.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Μπεζιέρ, μετά απ’ αυτή που προηγήθηκε από την Κλερμόν (2-0), συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-2), παραμένοντας στη 14η θέση με 18 πόντους, στο +3 απ’ τα μπαράζ παραμονής και στο +6 απ’ τον απευθείας υποβιβασμό. Μακριά από την έδρα της τρέχει 5-0-5 με 10-10 τέρματα, τα εννιά εξ αυτών συνοδεύτηκαν από No/Goal. Παραμένει τιμωρημένος ο Σισοκό (Αμυντικός, 13, 3), συμπλήρωσε κάρτες ο Ντιακοτά (Μέσος, 10, 0), συνεχίζουν εκτός οι τραυματίες Μάρκο Νοβάες (Τερματοφύλακας, 10, 0), Ραμαλινγκόμ (Επιθετικός, 9, 1), Ατασί (Αμυντικός, 14, 0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 3-0 από την Γκρενόμπλ.

Στατιστικό: N/G τα έξι απ’ τα επτά πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου