20η αγωνιστική

*Με G/G & Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομαάδων στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας.

*Στον πρώτο γύρο: Νότοντεν – Κόνγκσβινγκερ 1-2

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ

Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια υπέστη και πάλι η Κόνγκσβινγκερ, όπου μετρούσε κατά σειρά μια ισοπαλία και τρεις νίκες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Μαρκ Ντέμπσεϊ φιλοξενήθηκε από τη Χαμ Καμ, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1. Ο Μαρλίνιο στο 52′ σημείωσε το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του, που έστω και προσωρινά ισοφάρισε σε 1-1.

Πλέον, έχει πετύχει γκολ και στα δώδεκα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην έκτη θέση, όπου και μετράει 29 βαθμούς μετά από 19 αναμετρήσεις. Επιπλέον έχει από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις στην κατηγορία, με 40 τέρματα ενεργητικό. Έξι νίκες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, έχοντας επικρατήσει στα πέντε από τα έξι τελευταία αντίστοιχα ματς (5-0-1). Μακροχρόνιες οι απουσίες της.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Χαμ Καμ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα δώδεκα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες στο στην Goalbet)

Το Κόνγκσβινγκερ – Νότοντεν παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΟΤΟΝΤΕΝ

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Νότοντεν, μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κένεθ Ντόκεν φιλοξένησε την Ούλενσακερ, της οποίας και επικράτησε με 5-3. Παρότι βρέθηκε μπροστά με 2-0 και 3-1, χάρη στα γκολ των Σαλασίβα (5′), Στράνγκε (11′) και Μπρέκε (38′), είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει. Εν τέλει όμως τα τέρματα των Μιντγκάρντεν (65′) και Μπάκε (90’+5) της χάρισαν το τρίποντο.

Έφτασε έτσι τους 24 βαθμούς και είναι στην όγδοη θέση, απέχοντας παράλληλα πέντε πόντους από την πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ της κατηγορίας. Τρεις νίκες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 5-3 επί της Ούλενσακερ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης