4η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη χρονικά αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΑΡΟΟΥ

Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε η Μπάροου, μετά και την ήττα που υπέστη από τη Χάλιφαξ (2-0 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Ίαν Έβατ έπαιξε εκτός έδρας με την Λέιτον Όριεντ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2. Αν και προηγήθηκε με τον Χιντλ στο τέταρτο λεπτό, είδε την αντίπαλό της να φτάνει στην ανατροπή. Εν τέλει όμως, κατάφερε να αποφεύγει την ήττα, χάρη στο τέρμα του Ραούλ Κορέια, πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Παράπονα κατά της διαιτησίας από τον Έβατ, μετά τη λήξη του ματς. Έφτασε έτσι τους τέσσερις βαθμούς σε τρία παιχνίδια, έχοντας και μια νίκη στο ματς της πρεμιέρας με τη Χάβαντ & Γουότερλουβιλ (3-0 εντός). Να σημειωθεί πως πήρε μόλις δυο νίκες στα 15 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, μετρώντας ακόμη πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Εκτός για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα μείνει ο Ρις Τέρνερ (ΕΠ), που έσπασε το πόδι του στο ματς του Σαββάτου.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Λέιτον Όριεντ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στην Betshop)

Το Μπάροου – Τσέστερφιλντ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Ιδανικό ξεκίνημα για την Τσέστερφιλντ στις υποχρεώσεις για τη σεζόν. Το Σάββατο, η ομάδα του Μάρτιν Άλεν φιλοξένησε τη Μπρέιντρι Τάουν, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με σκορ 1-0. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε στο 58ο λεπτό ο Γουέστον, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του. Τρίτο σερί παιχνίδι που κρατά ανέπαφη την εστία της.

Έκανε έτσι το 3×3 στο φετινό πρωτάθλημα, μετά και τις νίκες επί των Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ (0-1 εκτός) και Όλντερσοτ (3-0 εντός). “Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Είμαστε ακόμη στην αρχή”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικό Μάρτιν Άλεν. Παρελθόν από τις τάξεις της αποτελεί ο Μπράντλεϊ Νίχολσον, που έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Μπρέιντρι Τάουν για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης