*Πρώτος γύρος του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Νοκ άουτ παιχνίδια, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια δεν υπάρχει παράταση κι ακολουθούν απευθείας πέναλτι.

ΟΡΛΕΑΝ (Ligue 2)

Συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της στο ξεκίνημα της σεζόν η Ορλεάν, η οποία γνώρισε ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά με 3-0 από την Οσέρ εντός έδρας. Κατώτερη των περιστάσεων, έμεινε πίσω στο 3’ (0-1) και δέχθηκε δεύτερο πριν την ανάπαυλα (0-2 στο 41’). Στην επανάληψη δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να μπει ξανά στη διεκδίκηση του αποτελέσματος, το 0-3 στο 53’ της συνάντησης έβαλε ουσιαστικά τέλος στο παιχνίδι.

Τρίτη διαδοχική ήττα για την Ορλεάν, μετά απ’ αυτές που προηγήθηκαν από τις Λανς (0-2) και Μετς (5-1). Αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στην άμυνα, με τον κόουτς Ολέ – Νικόλ να προσπαθεί να βρει λύσεις για να βελτιώσει την κατάσταση και η Ορλεάν να μην παρουσιαστεί με τόσα μεγάλα προβλήματα στα μετόπισθεν στα παιχνίδια που ακολουθούν. Θα παίξει με αλλαγές στο Λιγκ Καπ, αφού είναι μια διοργάνωση που δεν δίνει μεγάλο βάρος. Πέρσι αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από την Νανσί στα πέναλτι.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 3-0 από την Οσέρ.

Στατιστικό: Από δύο γκολ και πάνω δέχθηκε η Ορλεάν στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της. (δες το στον Stoiximan).

Το Ορλεάν – Μπεζιέρ παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΖΙΕΡ (Ligue 2)

Από την άλλη πλευρά, η Μπεζιέρ έκανε τη μίνι έκπληξη της περασμένης αγωνιστική, κερδίζοντας με 1-0 την Τρουά εκτός έδρας. Αγωνίστηκε με το γνωστό αμυντικό της στυλ, δεν έδωσε πολλά δικαιώματα στην αντίπαλο και κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια (0-1 στο 42’). Στην επανάληψη ήταν λογικό να πιεστεί, είδε την αντίπαλο να κάνει πολλές ευκαιρίες, παρόλα αυτά αντιστάθηκε ιδανικά και πήρε ένα μεγάλο «διπλό».

Επιστροφή στις ήττες για την Μπεζιέρ, στην πρεμιέρα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νανσί (0-2), ενώ την δεύτερη αγωνιστική στην ουδέτερη έδρα της Μονπελιέ (εκεί δίνει τα εντός έδρας μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στην έδρα τη) ηττήθηκε 1-0 από την Αζαξιό. Ως νεοφώτιστη φυσικά έχει βασική προτεραιότητα την παραμονή στην κατηγορία κι αν συνεχίζει να πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις, τότε είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της. Το παιχνίδι με την Ορλεάν θα είναι το πρώτο που θα δώσει στην ιστορία της για το Λιγκ Καπ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση για την Μπεζιέρ 1-0 επί της Τρουά.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα τρία φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου