19η αγωνιστική

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας.

*Στον πρώτο γύρο: Κόνγκσβινγκερ – Χαμ Καμ 2-1

ΧΑΜ ΚΑΜ

Επιστροφή στις νίκες για τη Χαμ Καμ, μετά από έξι παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Όλε Κέβιν Κνάπεν φιλοξενήθηκε από την Γιερβ, στην έδρα της οποίας επικράτησε με σκορ 2-3. Οι Όνσρουντ (5′), Ιμπραχίμ (13′) και Ρόνινγκ (24′) έδωσαν σαφές προβάδισμα από νωρίς στην ομάδα τους, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλά στο τελικό αποτέλεσμα.

Με τη νίκη της αυτή, έφτασε τους 20 βαθμούς συνολικά και είναι στην 13η θέση, απέχοντας πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη της κατηγορίας. Εντός έδρας έχει απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, αγνοώντας τη νίκη στα τρία πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της (0-1-2). Δεν έχουν αναφερθεί τυχόν απουσίες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-3 επί της Γιερβ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα τρία από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες στο στην Goalbet)

Δείτε τα προγνωστικά Νορβηγίας (Κλικ Εδώ)

Το Χαμ Καμ – Κόνγκσβινγκερ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ

Την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κόνγκσβινγκερ, μετά και από εκείνες κόντρα σε Φλόρο (5-1 εντός) και Στρόμεν (2-6 εκτός). Την Τρίτη, η ομάδα του Μαρκ Ντέμπσεϊ φιλοξένησε την Σάντνες, κόντρα στην οποία επικράτησε με το επιβλητικό 6-0. Τρία τέρματα σημείωσε ο Κάστρο (17′, 62′, πεν. 68′), ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Πάλερουντ (30′), Ιμπραΐμ (38′) και Αάνεσλαντ (86′).

Έφτασε έτσι τους 29 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση, απέχοντας δέκα πόντους από την κορυφή. Ειναι μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες της κατηγορίας, με 39 τέρματα στο ενεργητικό της. Τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός, παραμένοντας αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (3-1-0). Μακροχρόνιες οι απουσίες της.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 6-0 επί της Σάντνες για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα έντεκα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης