* 19η αγωνιστική

* Στον πρώτο γύρο: Τεμούκο – Παλεστίνο 1-0

ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Χωρίς νίκη παραμένει η Παλεστίνο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ουνιόν Λα Καλέρα (1-1 εκτός έδρας). Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με το γκολ του Παζ Μπενίτεζ στο 19’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 72’ ο Νούνιεζ.

Στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Παλεστίνο για το πρωτάθλημα πανηγύρισε μόλις δύο νίκες, αυτές κόντρα στις Έβερτον (2-1) και Κούρικο Ουνίδο (2-1). Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε όλες σημειώθηκε GG, ενώ στις πέντε σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Ουνιόν Λα Καλέρα και Παλεστίνο στην έδρα της πρώτης (1-1) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε GG στα 14 τελευταία παιχνίδια της Παλεστίνο για το πρωτάθλημα (δες το στην Interwetten)

Το Παλεστίνο – Τεμούκο παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΕΜΟΥΚΟ

Αήττητη παραμένει η Τεμούκο εδώ και έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στις δύο τελευταίες από αυτές επικράτησε των Σαν Λουίς (2-1 εκτός έδρας) και Κόλο Κόλο (1-0 εντός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην τελευταία το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντονόσο, εννέα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ίδιος ποδοσφαιριστής αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κάκιστη παρουσιάζεται η Τεμούκο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα, καθώς στις εννέα συνολικά που έδωσε πανηγύρισε μόλις μία νίκη. Στις υπόλοιπες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Στις πέντε σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ στις έξι σημειώθηκε GG. Συνολικά δέχθηκε 14 γκολ σε αυτές.

Προηγούμενο ματς: Η Τεμούκο επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Κόλο Κόλο για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε GG στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Τεμούκο για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης