1η αγωνιστική.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Όδευε ολοταχώς προς τον υποβιβασμό την περασμένη αγωνιστική περίοδο η Ντάρμσταντ, ωστόσο η διοίκηση δεν έμεινε με «σταυρωμένα» χέρια, έφερε τον Δεκέμβριο τον Ντιρκ Σούστερ στον πάγκο (με αυτόν πανηγύρισε την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα πριν 3 χρόνια) και μένοντας αήττητη με αυτόν στον πάγκο τις τελευταίες 11 αγωνιστικές (5-6-0), κατάφερε να αποφύγει το… μοιραίο. Συνεχίζει κανονικά στον πάγκο ο 50χρονος τεχνικός και το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι ιδανικό.

Θέλει να αφήσει την κακή περσινή χρονιά η Ντάρμσταντ, η οποία θεωρείται μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, ωστόσο πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την άνοδο, αφού υπάρχουν στην κατηγορία ομάδες όπως η Κολωνία, το Αμβούργο και η Ίνγκολσταντ. Λίγα πράγματα μέχρι στιγμής στα μεταγραφικά, επέστρεψε στην ομάδα ο Χέλερ (Εξτρέμ), απέκτησε πρόσφατα και τον Ντόρσουν (Επιθετικός). Αντίθετα έληξε ο δανεισμός των πολύτιμων Μπρεζερί (Αμυντικός, Ίνγκολσταντ και Γι (Εξτρέμ, Άουγκσμπουργκ), αμφότεροι ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο β’ γύρο του περσινού πρωταθλήματος. Έβγαλε αήττητη μια σειρά από φιλικά (3-1-0), στα πρόσφατα πιο σημαντικά αναδείχθηκε ισόπαλη με την Χάντερσφιλντ (1-1) και κέρδισε τη Ρόντα (4-1).

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη 4-1 επί της Ρόντα.

Στατιστικό: G/G τα τρία τελευταία φιλικά της Ντάρμσταντ. (δες το στην Interwetten)

Το Ντάρμασταντ – Πάντερμπορν παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Από τη δική της πλευρά, η Πάντερμπορν πραγματοποίησε μια ονειρική χρονιά πέρσι. Ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες της γ’ τη τάξει κατηγορίας, παρουσίασε ένα σοβαρό πρόσωπο και δίκαια επέστρεψε στη Τσβαϊτελίγκα, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, δύο πόντους πίσω απ’ το πρωτοπόρο Μαγδεμβούργο και 14 πάνω απ’ την τρίτη θέση (μπαράζ ανόδου).

Παρά το γεγονός ότι θεωρείται νεοφώτιστη, οι ιστοσελίδες συμπεριφέρονται στην Πάντερμπορν σε να είναι χρόνια στην ελ λόγω κατηγορία και την κατατάσσουν στο γκρουπ των ομάδων που θα τερματίσουν στη μέση της κατάταξης. Πάντως, άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή πορεία και να αποφύγουν όσο γρηγορότερα γίνεται τον υποβιβασμό. Στο τιμόνι της ομάδας συνεχίζει από τον Απρίλιο του 2017 ο Μπάουμγκαρντ, ο οποίος είναι λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, το θετικό είναι ότι η Πάντερμπορν κράτησε αναλλοίωτο τον περσινό της κορμό, αφού κανένας ποδοσφαιριστής δεν αποχώρησε από το ρόστερ. Αντίθετα κινήθηκε ενεργά στη μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας τους Χινεμάιερ (Αμυντικός), Ντρέγκερ (Μέσος), Βασιλειάδη (Μέσος), Σβέντε (Μέσος), Γκιαζούλα (Μέσος) Ντίκερ (Επιθετικός) και Τεκπετέι (Επιθετικός), καλύπτοντας και με το παραπάνω όλες τις θέσεις. Άφησε υποσχέσεις στα φιλικά προετοιμασίας (2-1-1), στα δύο πιο πρόσφατα ηττήθηκε από την Νόριτς (2-3) και νίκησε τη Μονακό (3-2). Εκτός αποστολής από την πρεμιέρα ο Βάσεϊ (Μέσος).

Προηγούμενο ματς: Νίκησε σε φιλικό 3-2 επί της Μονακό.

Στατιστικό: G/G τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της Πάντερμπορν.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου