1η Αγωνιστική

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες πορείες της τα τελευταία χρόνια, με τη Νοτς Κάουντι να καταλαμβάνει πέρσι την 5η θέση και τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Εκεί όμως βρήκε απέναντι της την ισχυρή Κόβεντρι, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο παιχνίδι, ενώ στη ρεβάνς η Νοτς Κάουντι διασύρθηκε με 1-4 στην έδρα της, βάζοντας τέλος στις ελπίδες ανόδου. Μια ομάδα που γνωρίζει καλά την κατηγορία, συγκαταλέγεται και φέτος ανάμεσα στα φαβορί για άνοδο στη Λιγκ1, με τον τεχνικό Κέβιν Νόλαν να παραμένει στα καθήκοντα του.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας απογοήτευσε με την εικόνα που παρουσίασε, καθώς ηττήθηκε από Λέστερ (1-4), Λούτον (2-0) και Ντέρμπι Κάουντι (1-4). Στο αγωνιστικό κομμάτι τεστ ετοιμότητας θα περάσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Άντι Κέλετ (ΜΕ), ενώ δεν υπολογίζεται ο φορ Ο’ Κόνορ.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 2-0 από τη Λούτον γνώρισε σε φιλική αναμέτρηση η Νοτς Κάουντι.

Στατιστικό: g/g τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten).

Το Νοτς Κάουντι – Κόλτσεστερ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Διεκδίκησε δυο χρόνια πριν τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, πέρσι ωστόσο η Κόλτσεστερ έμεινε από νωρίς εκτός στόχων, καταλαμβάνοντας τη 13η θέση. Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλό, πλήρωσε ωστόσο τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, ενώ στα τελευταία παιχνίδια πέταξε λευκή πετσέτα, μετρώντας μάλιστα τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Ελπίζει φέτος σε κάτι καλύτερο, γνωρίζει ωστόσο πως το επίπεδο φέτος είναι υψηλό και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Στον πάγκο της συνεχίζει ο Τζον ΜακΓκρίλ, που βρίσκεται στην ομάδα από το 2015.

Άφησε θετικές εντυπώσεις με την εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας, επικράτησε των Ντάρτφορντ (0-1) και Μίλγουολ (2-1), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ντάγκεναμ. Στην αποστολή τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με τον τεχνικό ΜακΓκρίλ να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του.

Προηγούμενο ματς: Με 2-1 επικράτησε της Μίλγουολ σε φιλική αναμέτρηση η Κόλτσεστερ.

Στατιστικό: under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Κάτια Μοσχίδου