*Επαναληπτικά παιχνίδια για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ, ακολουθεί παράταση και εάν χρειαστεί πέναλτι.

*Όποια ομάδα προκριθεί στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σαμτρέντια – Τόμπολ.

*Στο πρώτο παιχνίδι: Πιούνικ – Βαρντάρ 1-0

ΒΑΡΝΤΑΡ (ΠΓΔΜ, 201)

Με στόχο την ανατροπή του σκορ από το πρώτο παιχνίδι, θα παραταχθεί σήμερα η Βαρντάρ. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πιούνικ, προσπάθησε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, κάτι το οποίο δεν κατάφερε να κάνει πράξη, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0, δεχόμενη γκολ λίγο πριν το μισάωρο. Αποτέλεσμα που ίσως και να μην είναι και το πιο δίκαιο, καθώς το ματς ήταν μοιρασμένο.

Το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο είναι εύκολο να ανατραπεί, ειδικά από τη στιγμή που η Βαρντάρ αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Εκεί όπου πέρυσι επικράτησε και στα τρία ματς που έδωσε πριν τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα σε Μάλμε (3-1), Κοπεγχάγη (1-0) και Φενερμπαχτσέ (2-0). Ωστόσο, η ήττα αυτή έφερε αλλαγές στις τάξεις της και πιο συγκεκριμένα στην τεχνική ηγεσία. Συγκεκριμένα, η διοίκηση προχώρησε στην απομάκρυνση του Μπόμπαν Μπαμπούνσκι από τον πάγκο, με τον Αλεξάνταρ Βασόσκι να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού σήμερα.

Δίνει το παρών για έκτη διαδοχική σεζόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ξεκινώντας πάντοτε από τα προκριματικά. Με η διαφορά καλύτερη στιγμή της ήταν η περσινή, όπου μπήκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και βρέθηκε αντιμέτωπη με Ζενίτ, Σοσιεδάδ και Ρόζενμποργκ. Με ένα βαθμό όμως σε έξι ματς, τερμάτισε τελευταία και έμεινε εκτός.

Μοναδική απώλεια ενόψει της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Βίκτορ Νίλντο Γιούφο (ΜΕ), ο οποίος παραμένει στη λίστα με τους τραυματίες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Πιούνικ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, φιλικά και επίσημα. (δες το στην Betshop)

Το Βαρντάρ – Πιούνικ Υερεβάν παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΙΟΥΝΙΚ ΥΕΡΕΒΑΝ (Αρμενία, 326)

Προβάδισμα πρόκρισης στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έχει αποκτήσει η Πιούνικ Υερεβάν. Πιο συγκεκριμένα, στην εντός έδρας αναμέτρησης με την Βαρντάρ, την περασμένη εβδομάδα, το σύνολο του Αντρέι Ταλάλαεφ πήρε τη νίκη με 1-0, σε ένα ματς που είχε λίγες καλές στιγμές ανάμεσα. Το μοναδικό τέρμα του ματς, σημείωσε στο 28ο λεπτό ο Κονατέ.

“Μπορεί να πήραμε τη νίκη, όμως ακόμη δεν έχουμε καταφέρει ακόμη κάτι. Είμαι φοβισμένος για τον επαναληπτικό. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ταλάλαεφ, ο οποίος περιμένει να δει αν θα υπολογίζει στους Μανουτσαριάν και Καρτασιάν, που έχασαν το πρώτο ματς, λόγω ενοχλήσεων. Να σημειωθεί πως η Πιούνικ ηττήθηκε και μάλιστα χωρίς ν σκοράρει στα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια, έχοντας παράλληλα και μια νίκη.

Από τη σεζόν 2002-2003 και έπειτα, δίνει κανονικά το παρών στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ποτέ της δεν κατάφερε να κάνει κάτι το αξιόλογο, καθώς το μόνο που έχει πετύχει είναι να φτάσει μέχρι και τον δεύτερο προκριματικό. Φέτος, είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά που παίρνει μέρος στο Γιουρόπα Λιγκ. Και τις δυο περασμένες σεζόν, έμεινε εκτός από τον ίδιο γύρο, από Γιουρόπα (2-1 εντός, 2-0 εκτός) και Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-4 εντός, 5-0 εκτός), αντίστοιχα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Βαρντάρ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: N/G τα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια.

Γιάννης Καλαϊτζίδης