16η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στην έδρα της Τορπέντο Μινσκ.

*Στον πρώτο γύρο: Ίσλοχ – Τορπέντε Μινσκ 0-0

ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΜΙΝΣΚ

Την δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Τορπέντο Μινσκ, μετά και από εκείνη με την Τορπέντο Μπελάζ (1-0 εκτός). Στα πλαίσια της περασμένης αγωνιστικής, η ομάδα του Σιαρχέι Καμπέλσκι φιλοξενήθηκε από την Ντινάμο Μινσκ, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 1-0. Ένα γκολ στο 80ο λεπτό ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας και μια νίκη, οπότε και είναι στην 14η θέση με τη Λιχ Μινσκ, κόντρα στην οποία υστερεί σε διαφορά τερμάτων, έχοντας παράλληλα και ματς λιγότερο. Με έξι γκολ στο ενεργητικό της, διαθέτει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Δεν πανηγύρισε νίκη στα πέντε τελευταία εντός της, όπου μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει μια φορά.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Ντινάμο Μινσκ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στην Betshop)

Το Τορπέντο Μινσκ – Ίσλοχ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΣΛΟΧ

Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Ίσλοχ, όπου και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την περασμένη Δευτέρα, η ομάδα του Βιτάλι Ζουκόφσκι φιλοξενήθηκε από την Ντνιεπρ Μόγκιλεφ, με την οποία και μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία. Τέταρτο σερί ματς που δεν σκοράρει.

Πρώτος βαθμός μετά από τρεις διαδοχικές ήττες από Ντινάμο Μπρεστ (0-1 εντός), Βίτεμπσκ (2-0 εκτός) και Σλατσκ (0-1 εντός). Έφτασε τους 16 συνολικά και είναι στην ένατη θέση, απέχοντας έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς να έχει σκοράρει στις δυο τελευταίες εξόδους της (0-1-1). Τραυματίες παραμένουν οι Σεργκέι Τουράνοκ (ΤΕ 9/0) και Άντον Μπουμπνόβ (ΜΕ 10/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Ντνιεπρ Μόγκιλεφ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα οκτώ τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης