*Στον πρώτο γύρο: Σιάτλ – Νιου Ίνγκλαντ 3-3

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε την περασμένη αγωνιστική η Νιου Ίνγκλαντ, επικρατώντας με 3-2 της Ουάσινγκτον εντός έδρας. Δεν έθελξε τα πλήθη με την απόδοσή της, απλά εκμεταλλεύτηκε τα αντίπαλα λάθη στην άμυνα, προηγήθηκε στο 18’ (1-0), ισοφαρίστηκε στο 42’ (1-1), για να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια (2-1 στο 45’+2’). Στην επανάληψη δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι στο 73’ (2-2), με τον ίδιο τρόπο πέντε λεπτά αργότερα (3-2 στο 78’) πήρε τη νίκη.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Νιου Ίνγκλαντ, μετά από δύο σερί ισοπαλίες με Σικάγο (1-1) και Σαν Χοσέ (2-2), επέκτεινε το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές (2-4-0), μετρώντας μια ήττα στις οκτώ πρόσφατες αγωνιστικές (3-4-1). Παρέμεινε στην πέμπτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με 27 πόντους, στο -5 απ’ την «δυάδα», έχοντας ωστόσο παιχνίδι παραπάνω από την Νέα Υόρκη, ενώ βρίσκεται στο +6 απ’ το έβδομο Μόντρεαλ (με παιχνίδι λιγότερο). Εντός έδρας μετράει απολογισμό 6-2-2 με 18-11 τέρματα. Συμπλήρωσε κάρτες ο Καϊσέδο (Μέσος, 15, 0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-2 επί του Ουάσινγκτον.

Στατιστικό: G/G τα έξι τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (δες το στην Sportingbet)

Το Νιου Ίνγκλαντ – Σιάτλ παίζει στην Sportingbet
sportingbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΙΑΤΛ

Από την άλλη πλευρά, το Σιάτλ πήρε μια σημαντική νίκη που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη, περνώντας με το «διπλό» (1-2) από την έδρα του Κολοράντο. Δεν ήταν καλύτερο από τον αντίπαλο, ευτύχησε να προηγηθεί στο 19’ (0-1), για να δεχθεί την ισοφάριση στο 40’ (1-1). Στην επανάληψη βρήκε δεύτερο τέρμα στο 59’ της συνάντησης (1-2) και με σωστή διαχείριση ως το φινάλε κράτησε εύκολα το υπέρ της προβάδισμα. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για το Σιάτλ, μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2), ανέβηκε στη δέκατη θέση της Δύσης και στους 15 πόντους, στο -8 απ’ την «εξάδας», έχοντας ωστόσο δύο παιχνίδια λιγότερα απ’ το έκτο Βανκούβερ. Εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ δύο νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες 5-14 τέρματα. Απουσιάζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Σβένσον (Μέσος, 9, 1), αμφίβολος ο Τόρες (Αμυντικός, 5, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-1 επί του Κολοράντο.

Στατιστικό: G/G τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου